Iz foruma!
Še v osnovni šoli se spomnem Naserja kot malega čapca, ki je vedno teral svoj BMX po Celju. Ko smo šli na srednjo šolo, smo ga redno videvali kako je s svojimi pajdaši precej nasilnega videza visel pred vhodom ali na igrišču pred šolo. Generalno je bila slaba ideja, če si se znašel v njihovem fokusu, z malo sreče si jo odnesel brez sendviča za malico ali denarja za avtobus, čče so imeli slab dan pa si prišel domov kot čebelarski vajenec, plav in zatečen.
Nekje v drugem letniku srednje šole je Naser preklopil iz sfukanega BMX-a na plavi BMW serije 5, registrske tablice CE-DILER. Če to ni zgodba o uspehu, potem ni nobena, BMX - BMW, kot v Ameriki. Še vedno smo ga videvali po šolah, samo s to razliko da se srečanja z njim in njegovimi za par nesrečnikov niso več končala samo brez denarja za avtobus ampak z urgenco in razbitimi nosovi, čeljustmi, rebri, etc. ampak očitno so se pobje samo spotaknili ene petkrat, šestkrat po štengah ko so šli mimo njega, ker je bil on še zmer čist kot teflon.
Posel je rasel in on z njim tako da je morala policija celo ukrepati, vendar se je par fantov, kriminalistov, ki so se ga lotili kaj hitro naučilo pogledati stran, priznam tudi jaz bi, če bi mojega otroka iz šole pripeljal temno modri BMW s tablico CE-DILER. Kolikor se je govorilo (babarekla) je bila tiralica na Naserja Berisho odprta dve leti, pa se je še vedno gibal po mestu kot da je na rivieri.
OK, potem pride mimo Bobera, ki je bil (spet babarekla) nov in mlad na policijski postaji in v neki delovni vnemi hoče aretirati Berisho, ki očitno po pomoti ****** v slepo ulico (Celjani vedo katero). Ko je prišel do konca se je obrnil in s telefonom Boberi zagrozil, da ga bo ustrelil... in ja, takrat so telefoni bili večji in imeli antene. Ampak nema veze, če ti pritečeš za tavečjim dilerjem v mestu v slepo ulico, on pa se v temi pred tabo obbrne z nečim v roki in reče da bo streljal, potem je to to in Bobera je naredil edino pravilno.
Fant si zasluži najmanj faking medaljo da je spravil to gamad z ulice ne pa sodno preganjanje. Jaz bi mu dal pa še za pir!
Bravo Bobera!