Ta, ki je umrl je bil sicer vzoren človek, intelektualec. Osebno sem prepričan, da v policijski zgodbi nekaj ne štima (vsaj v tej, ki jo mediji objavljajo).Ne če sledijo v ozadju kako večjo stvar (tolpo) in je preiskava še v teku....
Ta, ki je umrl je bil sicer vzoren človek, intelektualec. Osebno sem prepričan, da v policijski zgodbi nekaj ne štima (vsaj v tej, ki jo mediji objavljajo).Ne če sledijo v ozadju kako večjo stvar (tolpo) in je preiskava še v teku....
Če misliš da nebi, zakaj so pa prvemu dali znak da ustavi - a so mislili da bo ustavil ???? In, ali so mislili da ga bodo ujeli, (ko so ga že izgubili) al zakaj so divjali za njim tako, da so drugega dohiteli?Tebi pa domišlija res dela sto na uro. Ker oni drugi bi pa ustavil če bi mu dala znak kajne... in potem bi spet pletel nove teorije.
Ko te policaji napadejo, lahko marsikaj zagrešiš v afektu."vzoren človek, intelektualec "
3 am, brez čelade, policijska ura, pa te fore? aja policija laže.
se zbudiš iz tople posteljce, hopla v pižami na motor ob 3 am v afektu, čelado pozabil doma? dobra, scenarij, holivud here I cum.Ko te policaji napadejo, lahko marsikaj zagrešiš v afektu.
Ponesrečeni voznik motorja ne bo nič rekel.Zato ker tako predvidwvajo postopki... Če ne lahko voznik motorja na sodišču reče da ga policaj enostavno ni ustavljal in je peljal mimo...
A to je vse kar lahko iz sebe vn spraviš?Ponesrečeni voznik motorja ne bo nič rekel.
Preberi še moje prejšnje poste, pa boš dobil celotno sliko.A to je vse kar lahko iz sebe vn spraviš?
Preberi še moje prejšnje poste, pa boš dobil celotno sliko.
Pomoje je bilo tako, da so se policaji pognali za motoristom, ki se stresel, in to je vse.
Ker pa to ne kaže policijo ravno v dobri luči, so si izmislili zgodbo o dveh motoristih, kao so lovili enega, stresel se je pa čisto en drugi, kateremu niso dali znaka naj ustavi, čeprav so bili tako blizu, da so sredi noči razločili barvo motorja, in videli, da voznik ne nosi čelade. Da nebi v javnost ušlo kaj, kar se ne sklada s to zgodbico so pa zasegli vse posnetke nadzornih kamer.
Te moje sume pa policaji lahko hitro ovržejo tako, da ulovijo pobeglega motorista, in pokažejo posnetke nadzornih kamer, kjer se vidi da sta bila motorista dva.
Kaj misliš, ali bodo?
1. Nadzornih kamer na navadnih cestah v Sloveniji tako rekoč ni. Če so na kakih objektih ob cesti in te posnamejo del javne ceste, je to protizakonito. Tako, da nehaj bluziti o tem.Pomoje je bilo tako, da so se policaji pognali za motoristom, ki se stresel, in to je vse.
Ker pa to ne kaže policijo ravno v dobri luči, so si izmislili zgodbo o dveh motoristih, kao so lovili enega, stresel se je pa čisto en drugi, kateremu niso dali znaka naj ustavi, čeprav so bili tako blizu, da so sredi noči razločili barvo motorja, in videli, da voznik ne nosi čelade. Da nebi v javnost ušlo kaj, kar se ne sklada s to zgodbico so pa zasegli vse posnetke nadzornih kamer.
Te moje sume pa policaji lahko hitro ovržejo tako, da ulovijo pobeglega motorista, in pokažejo posnetke nadzornih kamer, kjer se vidi da sta bila motorista dva.
Kaj misliš, ali bodo?
In če bi rekli, da sploh niso nikogar lovili, pa bi se našlo kup prič (saj se družijo sedaj po garažah ali ne?, in tudi ta je od nekje ravno speljal) ki bi videli policijski avto z lučjo bi pa rekli kaj?če bi policaji hoteli mutit, bi rekl da sploh niso nobenga lovil in da so na nesrečo naleteli po naklučju. ne pa da si bi komplicirali zgodbo s kamerami in dodatnimi možnimi pričami.
Na kateri podlagi pa nameravajo to storiti?@Pepe o nadzornih kamerah nisem začel jaz bluzit ampak policija, ki je rekla da bodo posnetke vseh kamer zasegli
To pa vprašaj policaja, ki je to povedal.Na kateri podlagi pa nameravajo to storiti?
Zlatko?Ta, ki je umrl je bil sicer vzoren človek, intelektualec. Osebno sem prepričan, da v policijski zgodbi nekaj ne štima (vsaj v tej, ki jo mediji objavljajo).