Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Ali je policaj ravnal pravilno, ko je namerno povozil mulca?
Sintič, a si že nehal pretepat ženo/punco/mamo/fotra, karkoli?
Še en funkcionalno nepismen, ali pa nisi prebral vrstice pret citirano.
To kar si citiral je vprašanje samo za tiste, ki so na prejšnjega odgovorili z ne.
Ampak kar korajžno in direktno odgovori z da ali ne. če pa kaj ne razumeš pa vprašaj.
Postavil sem ti enak tip vprašanja kot si ga postavil ti. Torej, si že nehal pretepat ženo/punco, kogarkoli? Na vprašanje odgovori prosim z jasnim da ali ne.
Če bi bil to enak tip vprašanja, bi moral najprej vprašat, ali sem ženo/punco kdaj pretepal. In da naj na sledeče vprašanje odgovorijo tisti, ki so odgovorili z Da.
Če bi kdaj prej rekel, da sem pretepal ženo/punco, potem bi ti odgovor vprašanje če jo še lahko dal z Da ali NE. Če pa žene/punce nisem nikoli tepel, potem pa vprašanje ni na mestu. In ker nisem nikoli rekel, da se m ženo/punco pretepal, pač na to vprašanje ne morem odgovorit.
S policajem je pa tako. Vidim da je potrebno dodatno pojasnilo.
Zakon (zprcp čl. 45, 49, 101 namreč od policaja zahteva, da avto vozi s tako hitrostjo, da ga ves čas obvladuje in po potrebi ustavi pred oviro.
In prvo vprašanje se je glasilo, ali mislite, da je policaj kršil kakšne prepise. Odgovor Da/Ne
Tisti, ki menijo da je policaj avta ni vseskozi obladal in je kršil zgoraj navedene predpise bodo odgovorili z Da.
In tisti, ki menite da policaj zgoraj navedenih členov ni kršil, torej je avto vseskozi obvladoval in bi lahko ustavil pred oviro, če bi hotel..., torej je mulca povozil namenoma, je pa vprašanje ali je policaj ravnal pravilno, ko je namenoma povozil mulca. Da/Ne
Razumeš zdej? No pa odgovori.