Čudak? Da ti ne slediš temi?Ti si cudak. Ded je pismen, alkoholik IMO ni, star je okoli 40 menda...raper, pesnik...
Obsodbe niso zaradi Zlatkota. Zdaj pa še enkrat preberi, počasi, brez pene na gobcu.
Čudak? Da ti ne slediš temi?Ti si cudak. Ded je pismen, alkoholik IMO ni, star je okoli 40 menda...raper, pesnik...
... tvoja družina!Bralna nepismenost, težave z alkoholom, starost... ?
Jaz ti lahko pomagam samo s klicem na 112 pa urejeno napotnico s strani SNMP.Nekje sem zasledil, da so ti policisti samovoljno uporabili solzivec v eni ulici.
Bobnarjevi je prišlo na uho in jih je prijavila.
Torej niso imeli od zgoraj befel, da to lahko naredijo.
Apollo8, pomagaj.![]()
Upajmo da jim bo se dolgo uspevalo, pri tebi je sistem ocitno odpovedal.Ah kje, njega flikajo v Enoti. Glavo in telo
Zal je govoriti o kakrsnemkoli razumevanju s tvoje strani nesmiselno govoriti, ker je to enako kot pogovor kako porabo ima golf 2 ce leti na visini 33.000 ft.Če prav razumem, tvoj prvi del ogovora dokazuje ponovljivost postopka pri tebi - (Upajmo da jim bo se dolgo uspevalo)
Torej stvar le ni tako uspešna, kot zagovarjaš!
Glede na to da sem bil ze na suxu in ne tam in ne tu nisem bil nikoli v banovcih (ni Banovec ampak so Banovci), je to le se ena od tvojih trditev ki nimajo nic skupnega z realnostjo. Ampak sva oba ze navajena na to tako da mirno nadaljuj.Ti, cajo, bi bil eden prvih v Banovec. Tako da....
Sicer sem jaz tisti, ki bi narečja prepovedal.....ampak domačini lepo hodijo v BanovecGlede na to da sem bil ze na suxu in ne tam in ne tu nisem bil nikoli v banovcih (ni Banovec ampak so Banovci), je to le se ena od tvojih trditev ki nimajo nic skupnega z realnostjo. Ampak sva oba ze navajena na to tako da mirno nadaljuj.