Policija

B81

22. jul 2007
38.104
11.254
113
Temi ne sledis ti bimbo... brane sprasuje kaj so naredli narobe pri odvzemu zlatka, piďagolo se nekaj zajebava, prides ti napises post, jaz ti repliciram, ker je poanta heca v brankovem postu bil zlatko... ti pa se vzges ko sibica :valjamse:

Drugic napisi da repliciras enemu prejsnjemu postu nevemkakodauc nazaj

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.387
3.965
113
Človeka, ki iznajde masko, ki onemogoča kovidu, da ostane ujet v telesu se tako ne obravnava.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.144
2.688
113
Nekje sem zasledil, da so ti policisti samovoljno uporabili solzivec v eni ulici.
Bobnarjevi je prišlo na uho in jih je prijavila.
Torej niso imeli od zgoraj befel, da to lahko naredijo.
Apollo8, pomagaj. :)

• Wow
  • Všeč mi je
Reactions: roCkY in Samo Svoj

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.144
2.688
113
Če prav razumem, tvoj prvi del ogovora dokazuje ponovljivost postopka pri tebi - (Upajmo da jim bo se dolgo uspevalo)
Torej stvar le ni tako uspešna, kot zagovarjaš!

• Wow
Reactions: Kamele0N

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.497
7.678
113
Če prav razumem, tvoj prvi del ogovora dokazuje ponovljivost postopka pri tebi - (Upajmo da jim bo se dolgo uspevalo)
Torej stvar le ni tako uspešna, kot zagovarjaš!
Zal je govoriti o kakrsnemkoli razumevanju s tvoje strani nesmiselno govoriti, ker je to enako kot pogovor kako porabo ima golf 2 ce leti na visini 33.000 ft.

Ves bili so casi dolgo nazaj ko se je forum moderiralo in to tvoje neplodno spamanje bilo ze davno brisano ti pa poslan v banovce. Zal smo primorani spremljat te umotvore in zato mislis da je normalno in v redu kar pocnes. Ni.

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.144
2.688
113
Z lepim se hvališ: bil na suxu. Jaz pa: Nikoli nisem bil policaj :)
Če bi moderatorji tam vedeli, da si policaj, bile takoj letel.
Praviš da spamam! Ne misli, da si pa ti oh in joj. Ti si policaj - bivši?! Tega se moraš zavedat!

jezek

Guru
24. jul 2008
3.882
1.659
113
Glede na to da sem bil ze na suxu in ne tam in ne tu nisem bil nikoli v banovcih (ni Banovec ampak so Banovci), je to le se ena od tvojih trditev ki nimajo nic skupnega z realnostjo. Ampak sva oba ze navajena na to tako da mirno nadaljuj.
Sicer sem jaz tisti, ki bi narečja prepovedal.....ampak domačini lepo hodijo v Banovec