Športna ura

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.492
3.844
113
davorinm.wordpress.com
To je standard na garmin “premium” urah, meni od samega zacetka kaze napacen HR na epix 2 pro sapphire, in sicer samo med vklopljeno aktivnostjo, v mirovanju kaze pravilno.

Tako, da ce hocem meriti tocen HR med aktivnostjo moram obezvno imeti namontiran se oprsni HRM, da kaze pravilno.

Na AW7 je HR delal v nulo na teh jajcih od garmina pa zal ne.
Se strinjam slabo dela. Ampak se mi zdi da je včasih bolje.

Včasih mi kaže 130 utripa pa se ustavim da vidim če me bo kap, pa pade na 70. Včasih pa telovadim pa kaže močno premalo. Kot da so zmanjšali kako pogosto izmeri hr da prisparal baterijo.

AW bi imel sam kdo bo to polnil vsak dan.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.192
378
83
Goriska
Se strinjam slabo dela. Ampak se mi zdi da je včasih bolje.

Včasih mi kaže 130 utripa pa se ustavim da vidim če me bo kap, pa pade na 70. Včasih pa telovadim pa kaže močno premalo. Kot da so zmanjšali kako pogosto izmeri hr da prisparal baterijo.

AW bi imel sam kdo bo to polnil vsak dan.
Jaz sem ravno zaradi baterije sel iz AW na garmina… Skoraj vse ostalo mi je bilo boljse na AW.

Tako da ce bo v prihodnosti kaksna AW z zivljensko dobo baterije ob aktivnostih vsaj 5 dni kupim takoj.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.930
2.471
113
Pomurje
Imam F6 in ta WHR je za ....
Zanimivo pa da na testih, recimo od DC rainmaker vedno dela.
Ne vem zakaj na app run dela na tennis pa ne.

Ampak ja, dokler bo batt kot je nič drugega ne pride v poštev

Clancy

Majstr
20. avg 2007
866
418
63
Kaj pa Polarjevim uram manjka? Sem imel včasih vstopni model Ignite in je presenetljivo natančno meril srčni utrip. Tudi app Polar Flow, se mi zdi dosti bolj pregleden in itiutiven kot Garminov Connect.

corsol

Guru
11. mar 2010
3.367
1.212
113
Kaj pa Polarjevim uram manjka? Sem imel včasih vstopni model Ignite in je presenetljivo natančno meril srčni utrip. Tudi app Polar Flow, se mi zdi dosti bolj pregleden in itiutiven kot Garminov Connect.
Nič ne manjka, kdor bi rad dokaj točno meril HR pa mora v vsakem primeur uporabljat pas, tudi pri Polarju.
Seveda je vse odvisno koliko si siten, za 99% uporabnikov pa je merjenje na uri OK.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.648
1.211
113
Lahko pogledaš tudi probleme ostalih uporabnikov.
Za prijavo na beta program, rajši ne. Kolikor sem bral, nimaš nobenega vpliva, kateri FW in kdaj se ti naloži.
Vidim, da imajo iste težave...
Beta verzija pa mi ne diši... Bom pač vsak dan čekiral, če je že nova posodobitev zunaj...