Policija

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.207
4.291
113
Bolj plasticno kot sem, ti tezko predstavim. Mogoce bi slo proceduralno:
1. ti v svojem slogu prilepis clanek in napises "nasa strokovnost spet na delu"
2. jaz odgovorim da ni podlage da bi jih zaprli ker je potrebno opraviti analize zasezenih nosilcev DNK in ostalih predmetov
3. Ti (spet v svojem slogu) napises da mi nic nismo zanalizirali in nadaljujes z inkasantstvom in da nas tepejo v okolici semica
4. Jaz ti se enkrat napisem, da bo analiza opravljena na predmetih ki so jih zasegli na teh hisnih preiskavah (ko sva ravno pri polaganju besed v usta - ko ti napisem da analizan BO opravljena, ti meni odgovarjas da mi nismo nic zanalizirali... kot prepir s histericnim najstnikom)
5. Nato sledi tvoj stavek "Prvič slišim, da morilce spuščajo na prostost, brez da dobijo rezultate, zato obstaja potem pridržanje..." ce bi zeleli cakat rezultate bi moral sodnik odrediti pripor, te osebe je izpustilo sodisce (ali pa je tozilec rekel da sploh ne bo pripora predlagal, tega v bistvu ne vemo) - seveda nato zacnes z novimi trditvami kak da sem in podobno...
6. Nato napises se en post kjer sledi nadaljnja bravura
"to je to
kako to gre pri sposobni policiji, če je sum na kaznivo dejanje umora se osumljenca pridrži, dokler niso analizirani vsi dokazi in če jih je dovolj sprožijo predkazenski postopek, kjer se na podlagi dobljenih dokazov določi ali grejo naprej v kazenskega..."
Po tvoji logiki bi ljudje bili pridrzani po vec mesecev - za te zadeve je pripor in kadar govorimo o tem da je nekdo zaprt dlje casa ker se caka na neke rezultate je to lahko izkljucno in le pripor.
7. Jaz napisem post o razlikovanju med pridrzanjem in priporom
8. Ti zacnes jokat da nikjer nisi pripora omenjal.

Seveda ga nisi ker pojma nimas o cem pisaris.
O strokovnosti se sprašujejo tako naši predvsem pa bosanski novinarji, sploh poznavalec podzemlja...
Da če misli (Muženič), kot se je pred kamero bahal, da jih bodo našli....

Norost erste klase, da vnaprej opozoriš osumljene, da jih sumijo kaznivega dejanja... Poglej si poročila. Vem da si superiorno pameten, je pa logika da vnaprej opozoriš osumljenca, da si iskan največji nonsense.

Še enkrat plastičen si ti, pologaš v usta postopke, ki jih ne omenjam pol se vadiš... Jaz, sem res cinično napisal inkasnstvo, vendar to je v kotekstu vaše sposobnosti, da je v Sloveniji splošna miselnost banane države...

Še enkrat izjava:
1738785756788.png

je v stilu saj ni res pa je, pa ne dolgo nazaj si razlagal, kako naj osebo z mednarodno tiralico najdemo, pa prosto je kofetkala po Lljubljani vsem na očeh...
Apolo ego ti tripa na fertik..
pa nehi že filozofirat, al pa povej, da boste storilce dobili in pripeljali pred sodišče v Sloveniji...

evo grem stavit...
Če bi bili poleg filozofiranja tako uspešni v fohu, nebi Tošič in še žnj primerov.. padlo.
Aja vem tvojo mantro enkrat je kriv tožilec, enkrat sodnik vi pa ste perle...

Danes je defacto dokazan kreteizem, po kateri se smejij pol Bosne, kako ste čurije vnaprej opozoril da so iskana roba...
Ampak Muženič je pač majster tvojega kova...

jih bomo našli, čudno, da jih v Sloveniji niste....

crkavam....

• Haha
Reactions: jest5