Policija

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.108
544
113
tam ko se terc po tori rola
V bistvu bi morali kaznovati tiste, ki so dali komando za neke ukrepe pomoje..isto kot v vojski, obstaja linija poveljevanja, če sem recimo dal ukaz vojaku, ga je moral izvršiti, je pa res, da se pa neki skrajni ukazi ne izvršijo, ampak, to je že druga zadeva.
To je tudi moje mišljenje. Policist ali vojak je enako, kot vsak zaposleni... saj ne dela nekaj po svoji glavi, ampak po navodilih nadrejenega... Isto je v službi. Sem imel primer, ko mi je nadrejeni dal navodilo, naj z viličarjem peljem neko še kar drago zadevo po neki bližnjici do prostora, kjer bo stala. Sem mu povedal svoje mišljenje, da je teren neutrjen in prestrm za varen transport. Po vztrajanju, da ''mora iti'', sem mu rekel, da sploh ni problema, ampak naj mi da pismeno, da on odgovarja, če viličar nasede ali se tovor obrne... Je malo praskal zadnji del glave..., k sreči je mimo prišel varnostni inženir in stopil na mojo stran. Potem so poklicali avtodvigalo in tako prestavili tja... Tako so tudi določeni policisti takrat na nek način odklonili sodelovanje pri tisti kozlariji, bolniška je zakon za to.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
Z lepim se hvališ: bil na suxu. Jaz pa: Nikoli nisem bil policaj :)
Če bi moderatorji tam vedeli, da si policaj, bile takoj letel.
Praviš da spamam! Ne misli, da si pa ti oh in joj. Ti si policaj - bivši?! Tega se moraš zavedat!
Moderatorji tam bi to tezko vedeli ker bi morali gledat v kristalno kroglo al pa Dannyja zaprosit naj v karte pogleda.

Ostalo je pa samo potrditev vsega kar sem ti ze prej napisal.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.234
4.209
113
BTW, bombe vozijo bombni tehniki CZ (Enota za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi), tale kamionček je za posredovanje ob neposrednih bombnih grožnjah (pri nas ponavadi pozabljen kovček ali nahrbnik nekje na javnem placu oz. v naslabšem primeru nekdo ki grozi da se bo razstrelil).

krko

Guru
5. sep 2010
2.815
1.502
113
Zadaj se bo verjetno prevažal robot.

IMG_5435.jpg

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
BTW, bombe vozijo bombni tehniki CZ (Enota za varstvo pred neeksplodiranimi ubojnimi sredstvi), tale kamionček je za posredovanje ob neposrednih bombnih grožnjah (pri nas ponavadi pozabljen kovček ali nahrbnik nekje na javnem placu oz. v naslabšem primeru nekdo ki grozi da se bo razstrelil).
Oboji jih prevazajo ce jih ne razstrelijo na kraju oz v blizini najdbe.

kdo jih obravnava je pa odvisno od izvora NUS

• Všeč mi je
Reactions: Utisevalec

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.234
4.209
113
Sam to imajo itak tisto prikolico s komoro oz. sedaj pickupe s komoro, dvomim da je del tega kamiona tudi sef za eksploziv?