Imam pa s tipom "ubogega starca" ki konča v marici na posnetku precej izkušenj. Tipični drekač, ki se gre nesramno pasivno nasilje in potem vpije ...glej kva mi delajo prasci, sem (vstavi poljubno najljubši je srčni, sledi onkološki) bolnik.
Pa še proti režimu (ali jakonviću) je. Fuj gamad.Imam pa s tipom "ubogega starca" ki konča v marici na posnetku precej izkušenj. Tipični drekač, ki se gre nesramno pasivno nasilje in potem vpije ...glej kva mi delajo prasci, sem (vstavi poljubno najljubši je srčni, sledi onkološki) bolnik.
Pisno niso nič urejali samo neki ustni dogovori so bili zadaj (neumnost vem)...Kako lohk pa služnost urediš drugač kot papirno? In nisem rekel kaj je, rekel sem kaj bi moralo bit.
Če v vsaki stvari vidiš "režim" ti ni pomoči, žal.Pa še proti režimu (ali jakonviću) je. Fuj gamad.
Tako nekako?
Vem, zame je itak prepoznoČe v vsaki stvari vidiš "režim" ti ni pomoči, žal.
Takega drekača se lepo odpelje v marico in na postajo, kot so na začetku ga peljali. Ne pa da ga zbiješ na tla, da ima razbito glavo.Imam pa s tipom "ubogega starca" ki konča v marici na posnetku precej izkušenj. Tipični drekač, ki se gre nesramno pasivno nasilje in potem vpije ...glej kva mi delajo prasci, sem (vstavi poljubno najljubši je srčni, sledi onkološki) bolnik.
Kot že prej rečeno. Če ti policist reče, da se odstrani ali pa bodo uporabili prisilna sredstva, ti se pa usedeš na tla, je to kaj? Si bil miren? Ne, bil si pasivno nasilen in sori, podobno budalo kot bedaki, ki so skakal po obvoznici.Takega drekača se lepo odpelje v marico in na postajo, kot so na začetku ga peljali. Ne pa da ga zbiješ na tla, da ima razbito glavo.
Obstajajo tudi Placi, kjer Policija NIMA pristojnosti....Kot že prej rečeno. Če ti policist reče, da se odstrani ali pa bodo uporabili prisilna sredstva, ti se pa usedeš na tla, je to kaj? Si bil miren? Ne, bil si pasivno nasilen in sori, podobno budalo kot bedaki, ki so skakal po obvoznici.
Video kaže, da je čisto ok šel z njimi. A obstaja kakšen video, kako je prišel na tla?Ce se nekdo ne pusti lepo odpeljat pride lepo do uporabe prisilnih sredstev in s tem do moznosti poskodb. Ni prvi, ni zadnji.
Daj povej kaj več no, policija nima pristojnosti, ko nekdo izvaja nekaj kar ni dovoljeno. Res bi rad vedel kaj oz. kje misliš, da nimajo prisojnosti?Obstajajo tudi Placi, kjer Policija NIMA pristojnosti....
Zdaj ali je to bilo tudi tam na Ježici ali ne, morajo pa drugi razčistiti...
Če se cisterna prevrne se vidi. Pa lahko hitro ukrepaš in saniraš.Ta kanalizacija se dela že kak lepo vrsto let, torej se je delala tudi pod Janšo, pa nisem imel nič proti. Vsekakor je ustrezno projektirana in izpeljana kanalizacija, če ima seveda vsa ustrezna dovoljenja, precej boljša rešitev, kot obstoječih 4000 potencialno puščajočih greznic, iz katerih teče drek v podtalnico.
Vodovarstveno območje je pa samo izgovor. Preko takih območij gredo tudi ceste in železnice, kjer je precej večja možnost, da gre kaj narobe, po možnosti se prevrne iz izlije v podtalnico kaka cisterna z gorivom. Kolikor vem, gre prav preko tega inkriminiranega območja cestna povezava med Šentvidom in Črnučami, pa nihče ne vpije, da je treba cesto zapreti.
to je resna tema.Daj povej kaj več no, policija nima pristojnosti, ko nekdo izvaja nekaj kar ni dovoljeno. Res bi rad vedel kaj oz. kje misliš, da nimajo prisojnosti?
Urbana legenda je, da policaji nimajo (službenega) vstopa na univerzo in v cerkve. Imaš celo v več filmih, da se kdo v cerkvi skriva, pa ga ne smejo prijet.Daj povej kaj več no, policija nima pristojnosti, ko nekdo izvaja nekaj kar ni dovoljeno. Res bi rad vedel kaj oz. kje misliš, da nimajo prisojnosti?
Zdaj ne vem ali je to sarkazem?Obstajajo tudi Placi, kjer Policija NIMA pristojnosti....