Policija

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.690
9.480
113
Imam pa s tipom "ubogega starca" ki konča v marici na posnetku precej izkušenj. Tipični drekač, ki se gre nesramno pasivno nasilje in potem vpije ...glej kva mi delajo prasci, sem (vstavi poljubno najljubši je srčni, sledi onkološki) bolnik.

B81

22. jul 2007
36.912
10.482
113
Imam pa s tipom "ubogega starca" ki konča v marici na posnetku precej izkušenj. Tipični drekač, ki se gre nesramno pasivno nasilje in potem vpije ...glej kva mi delajo prasci, sem (vstavi poljubno najljubši je srčni, sledi onkološki) bolnik.
Pa še proti režimu (ali jakonviću) je. Fuj gamad.

Tako nekako? :bonk:

B81

22. jul 2007
36.912
10.482
113
Če v vsaki stvari vidiš "režim" ti ni pomoči, žal.
Vem, zame je itak prepozno :rolleyes:

Vi, "miroljubni levicarji", nimate postimanih prioritet.
Nekateri smejo delat pizd4rije po mestu in nic, tu pa ded na svoji zemlji, pa to...

Pa itak sem proti, ker so jih razlastili za dolocen cas, da se to postavi, ampak zdaj se tu vidi vsa hinavscina levicarjev (ja, levicarjev), kako se borijo za nalega cloveka, za torej pitno vodo, za pravice...

Ampak problem je, da si kanalizacije ni izmislil jansa, ker bi blo 1000+ ljudi na tej njivi in delalo se ne bi.

To je tisto, zaradi cesar ni spostovanja do teh 8marcov, jarcevih tejik, kalbotov&Co...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.690
9.480
113
Ni ti pomoči. Še v to zvlečeš Janšo.

PS: Je pa res, da bi se v primeru, da bi bil Zoki SDS Biziju tole zdel fejst narobe. Sam to nima nič z mano.

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Ta kanalizacija se dela že kak lepo vrsto let, torej se je delala tudi pod Janšo, pa nisem imel nič proti. Vsekakor je ustrezno projektirana in izpeljana kanalizacija, če ima seveda vsa ustrezna dovoljenja, precej boljša rešitev, kot obstoječih 4000 potencialno puščajočih greznic, iz katerih teče drek v podtalnico.
Vodovarstveno območje je pa samo izgovor. Preko takih območij gredo tudi ceste in železnice, kjer je precej večja možnost, da gre kaj narobe, po možnosti se prevrne iz izlije v podtalnico kaka cisterna z gorivom. Kolikor vem, gre prav preko tega inkriminiranega območja cestna povezava med Šentvidom in Črnučami, pa nihče ne vpije, da je treba cesto zapreti.

sad

Guru
24. avg 2007
21.040
9.678
113
Takega drekača se lepo odpelje v marico in na postajo, kot so na začetku ga peljali. Ne pa da ga zbiješ na tla, da ima razbito glavo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Ce se nekdo ne pusti lepo odpeljat pride lepo do uporabe prisilnih sredstev in s tem do moznosti poskodb. Ni prvi, ni zadnji.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.690
9.480
113
Takega drekača se lepo odpelje v marico in na postajo, kot so na začetku ga peljali. Ne pa da ga zbiješ na tla, da ima razbito glavo.
Kot že prej rečeno. Če ti policist reče, da se odstrani ali pa bodo uporabili prisilna sredstva, ti se pa usedeš na tla, je to kaj? Si bil miren? Ne, bil si pasivno nasilen in sori, podobno budalo kot bedaki, ki so skakal po obvoznici.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.513
944
113
Kot že prej rečeno. Če ti policist reče, da se odstrani ali pa bodo uporabili prisilna sredstva, ti se pa usedeš na tla, je to kaj? Si bil miren? Ne, bil si pasivno nasilen in sori, podobno budalo kot bedaki, ki so skakal po obvoznici.
Obstajajo tudi Placi, kjer Policija NIMA pristojnosti....

Zdaj ali je to bilo tudi tam na Ježici ali ne, morajo pa drugi razčistiti...

• Všeč mi je
Reactions: B81 in sad

sad

Guru
24. avg 2007
21.040
9.678
113
Ce se nekdo ne pusti lepo odpeljat pride lepo do uporabe prisilnih sredstev in s tem do moznosti poskodb. Ni prvi, ni zadnji.
Video kaže, da je čisto ok šel z njimi. A obstaja kakšen video, kako je prišel na tla?
Naslednjič bom zgazil policista, ko me bo ustavljal, ker se bom ustrašil loparja in spustil volan in bremzo, ker me bo strah, da mi bo glavo razbil. Jebiga. Kaj se je pa nastavljal. Očitno imate v vrstah bedake.
Eh, brez veze.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.772
548
113
42
povsod malo
Ta kanalizacija se dela že kak lepo vrsto let, torej se je delala tudi pod Janšo, pa nisem imel nič proti. Vsekakor je ustrezno projektirana in izpeljana kanalizacija, če ima seveda vsa ustrezna dovoljenja, precej boljša rešitev, kot obstoječih 4000 potencialno puščajočih greznic, iz katerih teče drek v podtalnico.
Vodovarstveno območje je pa samo izgovor. Preko takih območij gredo tudi ceste in železnice, kjer je precej večja možnost, da gre kaj narobe, po možnosti se prevrne iz izlije v podtalnico kaka cisterna z gorivom. Kolikor vem, gre prav preko tega inkriminiranega območja cestna povezava med Šentvidom in Črnučami, pa nihče ne vpije, da je treba cesto zapreti.
Če se cisterna prevrne se vidi. Pa lahko hitro ukrepaš in saniraš.
Če pa pušča kanalizacija pa nikoli ne opaziš ker gre vse direkt v zemljo.
Vode ne cenimo, ker ko odpremo teče pitna voda.
Razen rižanski vodovod in Jesenice.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.162
2.474
113
Daj povej kaj več no, policija nima pristojnosti, ko nekdo izvaja nekaj kar ni dovoljeno. Res bi rad vedel kaj oz. kje misliš, da nimajo prisojnosti?
Urbana legenda je, da policaji nimajo (službenega) vstopa na univerzo in v cerkve. Imaš celo v več filmih, da se kdo v cerkvi skriva, pa ga ne smejo prijet.