Moj namen ni zapenjat, sem pa obcutljiv na “pametovanje” ko je ocitno da sogovornik temo le bezno pozna. In ne morem ti pomagat ampak ti si napisal da ima vsaka pistola varovalko. Pa je nima. In tudi jezicek na sprozilcu glocka ne steje kot varovalka. Poleg tega ima beretta 92fs t.i. Dvojno prozenje, glock pa ne.Najprej: ko sem začel pisati v tej temi nisem repliciral Apollu. Repliciral sem up. Clueless. Tvoje sklicevanje na avtoriteto policaja v kontekstu te replike nima smisla.
Moj namen ni bilo delanje konflikta, in moja replika na kasnejše drobnjakarstvo Apolla:
"No, dobro, napišem bolj jasno glede na temo: vsaka službena beretta 92fs naše policije."
se mi je zdela način deeskalacije. Žal neuspešen.
Gospodoma kar se da korektno povem, da je perfekcionizem (tudi elitizem) težava, ki človeka tudi veliko stane. Pa tudi tiste okrog njih. Poznam ljudi, ki so jim morali, ker je od tega trpelo njihovo fizično zdravje, to povedati pod hipnozo, drugače se niso zmogli spremeniti.
in ko ravno pises o deeskalaciji - posiljanje ljudi pod neke hipnoze to ravno ni no.