Policija

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Gre za zadevo Kobra. Ce bi bilo res kar trdi hoxhay potem na ukrepih ne bi bilo dobljenih dokazov in njegov brat ne bi bezal ob prijetju. Ker bi ze prej pobegnil.

tud en tv intervju je ze imel kjer je iste stvari razlagal ampak nekaj ne gre skupaj - ce so mu res za denar izdajali informacije - zakaj sedaj sedi? On je obsojen zaradi trgovine s prepovedano drogo, hkrati pa trdi da je to vse prej vedel itd. Mislim kr nekaj.

• Všeč mi je
Reactions: Svobodnjak

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
To so male ribe.
Policijo so začeli prezračevati na vseh nivojih, ker se je pod prejšnjo vlado pokazala vsa beda te institucije, vključno od preganjanja navadnih ljudi, torej neupoštevanja njihovih osnovnih pravic, do sistemskih kršitev zakonov in ustave na najvišjem nivoju, se pravi nepravilnega delovanja vodstva in kar je najbolj nevarno, to je vmešavanje politike v delo Policije.

• Haha
Reactions: B81

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
To so male ribe.
Policijo so začeli prezračevati na vseh nivojih, ker se je pod prejšnjo vlado pokazala vsa beda te institucije, vključno od preganjanja navadnih ljudi, torej neupoštevanja njihovih osnovnih pravic, do sistemskih kršitev zakonov in ustave na najvišjem nivoju, se pravi nepravilnega delovanja vodstva in kar je najbolj nevarno, to je vmešavanje politike v delo Policije.
Mesas jabolka in hruske. Kakrsnokoli prezracevanje policije nima veze s tem clankom. Pac tu gre za posameznika ki je tocno dolocene delavce policije prijavil na SDT. In zdej je to treba preiskat.

pri prwzracevanju policije pa so metode enake kot pri prejsnji vladi. Identicne. Kdor jim ne ustreza gre v tacen. Kdor ustreza napreduje :)

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Svobodnjak

Fizikalc
9. sep 2022
477
-3.215
28
Mesas jabolka in hruske. Kakrsnokoli prezracevanje policije nima veze s tem clankom. Pac tu gre za posameznika ki je tocno dolocene delavce policije prijavil na SDT. In zdej je to treba preiskat.

pri prwzracevanju policije pa so metode enake kot pri prejsnji vladi. Identicne. Kdor jim ne ustreza gre v tacen. Kdor ustreza napreduje :)
Ne mešam, zato sem pa dal nato odstavek in v drugem opisal bolj na splošno.;)
Metode- ja, seveda je-bo verjetno podobno, ampak "ustrezanje" ima sedaj malo drug pomen.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Popolnoma enakega. Edina razlika je da ima trenutno vladajoci pol vec kadrov ki dejansko ustrezajo oz imajo kompetence.

• Všeč mi je
Reactions: bizi

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Upam, da Policija interno vseeno postopa s svojimi zaposlenimi tako, da dokler ni res nekega utemeljenega suma, jih brani. Kriminalci so prijavili policiste. Mogoče je res kaj na tem, ampak meni se zdi narobe, da so informacije, ki so jih dali kriminalci, mediji objavili tako, da tisti, ki poznajo strukturo v neki službi, lahko ugotovijo, na koga se nanaša. Potem pa se posameznik diskreditira po načelu: kjer je dim, je ogenj.
A smo sedaj začeli na polno verjeti obsojenim švercerjem droge? Ja saj vem, podtaknili so jim ...