Policija

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
OK, načeloma imaš prav (rumeni tisk se bo bunil), je pa možnost, da narediš kakšno nesrečo in sploh ne veš, da si jo... Podrajsaš avto na parkirišču, pelješ prehitro, pri rumeni zaviješ...
Potem želi povzročitelj nesreče, da mu povejo, kaj je naredil... Vsaj njemu...
Saj povzrocitelj nesrece dobil placilni nalog kjer ima opis prekrska in tako izve kaj se mu ocita

• Všeč mi je
Reactions: kajpace

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.862
6.520
113
Ce so enaki vatli za vse, potem je bilo narejeno tocno to, kar bi bilo v primeru, ce bi npr ti povzrocil takole nesreco. To sploh ni zgodba nobena btw... Pa pr temu modelu, ko drugace res ni treba iskat

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.765
6.159
113
blizu močvirne prestolnice
Napisal sem enake vatle za vse politike. Pa nič ta model, ta je bolnik, ti s polnim tiskom ga lahko podpiraš ampak boš prva šla v jamo, če taki pridejo na oblast.

B81

22. jul 2007
36.924
10.498
113
Nihce ne bo sel v jame, ker ko pride spet jansa na oblast za leto ali dve, bomo vse vhode v jame dol zabetonirali, nema nista :evil:

• Haha
Reactions: sad

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Napisal sem enake vatle za vse politike. Pa nič ta model, ta je bolnik, ti s polnim tiskom ga lahko podpiraš ampak boš prva šla v jamo, če taki pridejo na oblast.

eh, tisti leta 45 so bli bl gajstni
tile moderni komunisti ne bojo nikogar v jamo vrgl ker se zgubijo tist moment, ko zmanjka pločnika
sej vidš da še vozit ne zna...

sploh tale kaliber... rabi tri strani navodil s slikcami, da banano olupi....

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.862
6.520
113

Enaki vatli za vse! Politik ali ne. Kje iz mojega posta si prebral, da imam visoko mnenje o temu tipu?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.017
113
Ne. Ne razumem zakaj bi bilo v javnem interesu da izve za cestnoprometni prekrsek kjer je bila samo materialna skoda. Konec koncev niti placilni nalog se ni bil pravnomocen, lahko da bi krsitelj z zahtevo za sodno varstvo uspel itd.

Kordisa preziram ampak vseeno to ne pomeni da nima pravice do zasebnosti