Aj to od Klakočarjeve glas na koncu?
Gledalka pa "bogi, bogi no".
Aj to od Klakočarjeve glas na koncu?
Gledalka pa "bogi, bogi no".
Zakaj?faking šit, zdaj pa si predstavljate da je pride do resne grožnje... gotovi smo.
Zabredla je družba s policaji vred.
ne vem, dvomim, ampak takole, takšnega zmedenca bi moral eden obvladat, največ dva. Sej policaj ni vzgojiteljica v vrtcu, ali? To me skrbi.Zakaj?
A ker niso šli all in na enega zmedenca?
Če bi poba dejansko ogrožal druge ljudi, bi tudi policija postopala drugače.
Pa je rekla da ne bo vec nasilja v lj... Potem pa avtobus specialcev do zob oboroženih pošljejo na enega reveza ki si je dva noza kupil v trgoviniAj to od Klakočarjeve glas na koncu?
bolj poredko si tuFantu nekaj ne štima v glavi in očitno rabi pomoč. Bravo policija, da so rešili zadevo brez strelov! Jaz sigurno ne grem razoroževat tipa z dvema nožema. Nisem pa vedel, da imamo toliko strokovnjakov po forumih, zanimivo.
no, pričakovan odgovor -gremo na osebni nivo, žaljenje, iz katerega šprica frustracija- no sej, o takihle ima stric največ za povedat, priučenih policajih, ki so bogve zakaj začutili, da bi bili policaji in so iz frizerije ali štacune prestopili v policijo..rezultate pa lahk vsak dan vidmo na terenu.Dve leti nazaj si ti reseval luleka iz plenic ko si prvic na kahlo sel. Potem se je zgodil kvantitativni preskok in si dobil namisljeno vozilo ki ga obvladas samo ti in z njim posiljujes alterase. Pa asistent bos baje enkrat. Morda v kuhinji. Stric se je pa ocitno invalidsko upokojil odkar se naokoli pojas
bitka na sutjeski, zdej vidš da so tle sami partizaniPreveč filme gledate. To bi Hondo sam rešu, tacajt k bi sladoled jedu.
ne o štromu res nimaš pojma. ti maš u glav en plus pa minusGlede paralizatorja, nisem strokovnjak kot večina tu gor , ampak jaz si laično predstavljam, da morta imeti plus in minus stik s kožo, na posnetku se vidi, da je vse bolj ali manj na tkanini, tako da ne vem kako naj bi ga paralizator ustavil, ce nima stika s kožo. Jaz osebno bi tako ali tako predlagal da ga ene 4 ustrelijo s paralizatorjem, eden ali dva s pendrekom po čefari udarita, vmes ko ga en še s solzilcen pošprica, tudi strel v nogo se mi ne zdi pretiran, ampak očitno sem jaz malo psihopata, ki ne razume da je treba z našimi sončki, ki vihtijo nože na ulici ravnati previdno in paziti, da jih ne poškodujemo. Seveda pa bi bili potem še novinarji, ki bi grde grde policaje, ki so s prekoračitvijo pooblastil grdo ravnali s tem ubogim fantom, ki drugače hodi v cerkev in v prostem času pomaga reševati nutrije.
ne vem, dvomim, ampak takole, takšnega zmedenca bi moral eden obvladat, največ dva. Sej policaj ni vzgojiteljica v vrtcu, ali? To me skrbi.
sej pravim, zaskrbljen sem, da recimo gresta dva s kalašnikom po cesti.... verjetno je cela ulica gotova pa par policistov mrtvih s prve...
po videnem.
O štromu res nimam pojma in sem to tudi napisal, o sončkih tudi ne, mi je pa všeč, da lahko uporabljate internet tudi na zaprtem oddelku.ne o štromu res nimaš pojma. ti maš u glav en plus pa minus
pa o "sončkih" tud ne. tko je to, če ma človk posebne potrebe
Pa ker si ravno strokovnjak za elektriko:ne o štromu res nimaš pojma. ti maš u glav en plus pa minus
pa o "sončkih" tud ne. tko je to, če ma človk posebne potrebe