In potem berem, da se je pri posredovanju poškodoval policist!? Me res zanima kako? Ko je dec vrgel nože na tla in čakal, kaj se bo zgodilo, se je nanj vrglo par rambotov....
Haha j3 blo smesno, oni vrze noze dol, kao se preda, oni rambo pa ga napade od zadaj da je skoraj preval naredil, jao jao...In potem berem, da se je pri posredovanju poškodoval policist!? Me res zanima kako? Ko je dec vrgel nože na tla in čakal, kaj se bo zgodilo, se je nanj vrglo par rambotov....
Al ma policija v opremi golmanske rokavice, da bi se metali tja pred tiste nože? Al si mislu, da bi pištole metali tja pred tiste nože? Dej mal obrazloži no, ker ne vem točno, kaj si mislil... drugače pa, sej pravim, z radarsko pištolo bi ga ustrelil, pa če mu vsak prisotni napiše eno kazen za neprilagojeno vožjno razmeram na cesti, bi se pod težo papirja sesul...Tale pičkica je res veliko napako naredila, dobr da je ni koštalo. Drugače pa pametnjakovičem: Bi rad vidu tistega junaka ko se bi pred 2 25 cm noža metal. Sam gobec vas je, kar se lepo vidi z posnetkov. Firbci z mobiteli, ko bi blo pa treba kej naredit, rep med noge.
Haha BJK, ona kar sla...A ni to pogajalka ?
Stric ima glede nesposobnezev veliko izkusenj. Ce ne drugega si ocitno veliko v njegovi blizini in se je nakalibriral.tukaj pa dam mojmu stricu čist prav, ko velikrat reče, da so zadnja leta v policiji sami nesposobneži.
Če si funcionalno nepismen ti ne morem pomagat. Na najlepši možen način so ga miličniki obvladali, brez kake nevarnosti za vas firbce. Tebe bi rad videl kak bi z radar pištolo okol nožev skakal. Noben ne bo kr tako skoču na njega z 2 nožema uperjenem proti sebi. Morda kak fukjen specialc, navaden policaj ali občan pa sigurno ne. Edina varjanta je bla še da bi ga prerešetali, pa še kako magistro v tisti lekarni zraven. Pa maš spet pizdarijo.Al ma policija v opremi golmanske rokavice, da bi se metali tja pred tiste nože? Al si mislu, da bi pištole metali tja pred tiste nože? Dej mal obrazloži no, ker ne vem točno, kaj si mislil... drugače pa, sej pravim, z radarsko pištolo bi ga ustrelil, pa če mu vsak prisotni napiše eno kazen za neprilagojeno vožjno razmeram na cesti, bi se pod težo papirja sesul...
Mogoče bi ga s kakšno mrežo lažje ujeli.Stric ima glede nesposobnezev veliko izkusenj. Ce ne drugega si ocitno veliko v njegovi blizini in se je nakalibriral.