Policija

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.169
7.008
113
Če je bila Policija res vnaprej obveščena, bi morala biti ta organizacija sposobna v svojih vrstah informacijo pripeljati do operativcev na terenu in ni nobene potrebe, da tisti, ki kliče z dogodka, posebej pravi, da je dogodek organiziran. V nasprotnem je prijava dogodka Policiji samo nepotrebna administrativna ovira, ki jo je treba čimprej odstraniti.
Zakon jasno navaja kdaj mora biti policija o organizaciji nekega dogodka obvescena. Del tega so tudi pravila kako mora organizator (in ne policija) skrbeti za varovanje javne prireditve.
Ampak tu ni bilo nobene javne prireditve al p je potrebno poslovodstvo supernove ovadit zaradi povzrocitve splosne nevarnosti.

v resnici gre pa za nekega neukega PR-ovca ki se ne zaveda da je s svojim laganjem v sporocilu za javnost dejansko naredil vec skode kot koristi svojemu lastniku

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
še vedno ne vem, kaj ima družina veze s tem?
Napisal si, da je kralj cel mavricen, namigujes torej na pedravost, pa sem ti omenil 3 otroke in sem upal, da bos sam povezal moznost familija + mavrica pri njem.
Sicer ga ne poznam, vem da ima familijo in da se obnasa malo mehko.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.922
-387
113
Napisal si, da je kralj cel mavricen, namigujes torej na pedravost, pa sem ti omenil 3 otroke in sem upal, da bos sam povezal moznost familija + mavrica pri njem.
Sicer ga ne poznam, vem da ima familijo in da se obnasa malo mehko.

ne, sarkastično sem ti odgovoril, ker si spet posploševal na vse poslance, da so med njimi tudi taki, ki so strogo proti mavricam - in kralj je en izmed njih.

sicer nisva v pravi temi, da bi to debato sploh nadaljevala, ampak lahko drugje...

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
ne, sarkastično sem ti odgovoril, ker si spet posploševal na vse poslance, da so med njimi tudi taki, ki so strogo proti mavricam - in kralj je en izmed njih.

sicer nisva v pravi temi, da bi to debato sploh nadaljevala, ampak lahko drugje...
Dobro, mene je zmotilo, da si se ravno nanj spomnil, ko so v parlamentu bolj glasni poslanci s tem genom...

B81

22. jul 2007
36.891
10.461
113
Kaj jaz vem, saj ga ne poznam...mogoce ti ves, ko si se nanj spomnil.
Cudno, da se nisi na kako glasno poslanko, recimo...

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

mr_

Guru
20. sep 2007
9.355
2.730
113
Če je bila Policija res vnaprej obveščena, bi morala biti ta organizacija sposobna v svojih vrstah informacijo pripeljati do operativcev na terenu in ni nobene potrebe, da tisti, ki kliče z dogodka, posebej pravi, da je dogodek organiziran. V nasprotnem je prijava dogodka Policiji samo nepotrebna administrativna ovira, ki jo je treba čimprej odstraniti.
Javna prireditev mora biti najavljena vsaj teden pred izvedbo. Policija pa se po lastni presoji dodatno informira, odstopi UE enoti, če je potrebno itd. Zavajanje z nekimi PR sporočili o dan prej je smešno. Če to drži, da so se oglasili z napovedjo le dan prej, upam da Policija ukrepa proti organizatorju.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.810
5.918
113
Ptsd za ex plavega ?

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Zakon jasno navaja kdaj mora biti policija o organizaciji nekega dogodka obvescena. Del tega so tudi pravila kako mora organizator (in ne policija) skrbeti za varovanje javne prireditve.
Ampak tu ni bilo nobene javne prireditve al p je potrebno poslovodstvo supernove ovadit zaradi povzrocitve splosne nevarnosti.

v resnici gre pa za nekega neukega PR-ovca ki se ne zaveda da je s svojim laganjem v sporocilu za javnost dejansko naredil vec skode kot koristi svojemu lastniku
Na fb je že določen nov datum na isti lokaciji.

map

Guru
6. jul 2008
7.847
1.961
113
najrajš na babi
Če jih sem k nam naselijo, bodo dobri za kake strelske vaje lokalnih miličarjev, jagrov, pa vojska je blizu. Al pa medicinske poskuse. Nevem, če jih mislijo na mejnem prehodu met, naj jih še 5 metrov sterajo od koder so prišli.