Utisevalec, razočaral si me. In bravo, bravo Tommy. Še obstajajo ljudje z razmišljanjem. Ker eni znajo gont sam, vozi počasi in nič te ne bo doletelo. Kot je že Tommy povedal, bom še sam dodal. Pa kje da fak vi vidite, da mora biti policaj mehanik, živinozdravnik, vulkanizer,... A se vam gre za varnost? S temi posti, bi rekel da ne. S tem samo opravičujete policaja, da je šel naprej in pustil reveža na odstavnem pasu. Ko se boste zaletel v njega bo pa spet halo, kaj on dela na odstavnem pasu. Kje so policaji? Ja šli so mert naprej na ravnino, da bo kaj imel od tega in da bo komandir postaje zadovoljen z njihovim delom.
In tudi odpiralec teme, sem 100%, da ne pričakuje da bi bil policaj mehanik. Najbrž je imel v mislih in željo ( jo mam tudi sam), da se vozilo čimprej odstrani iz odstavnega. Sem bil že 1x na odstavnem, ma ne na odstavnem, še malo na travi, ker sem imel gumi defekt. Tako hitor kot sem takrat menjaval, nisem še nikoli. Prižgal vse žive luči, še Maglite, ki jo na trenutke nisem rabil pri menjavi, sem usmeril proti avtomobilom. Obupen občutek. Kdfaj bo vozilo hitreje odstranjeno iz odstavnega? Če se bo revež sam matral nekoga dobit, ali če bi se policaj ustavil, vprašal in posredoval naprej problem. Ja, so SOS postaje ob AC. Paaaaaa, a so vsake 200m. Pomoje da ne. Da prepešačiš 1km pa traja nekaj minut in to pešačiš po AC. Ni lep občutek. Opravičilo, da sta šla naprej, je bilo samo to, da je bila prometna, nekaj kar ne more čakat. Odpiralec teme pa tudi ve, ali sta šla hitro, z rotacijskimi lučmi ali le s skupino lepo mimo njega. In dolžnost je da bi se ustavila, zakaj se nista, vesta samo onedva. Če je bil pa kje bolj nujen primer, pa jebat ga. Policajev primankuje močno, zato tudi tako brutalno povečujejo kazni, da strašijo uboge ovce, katere se že vozijo brez izpita. Če teh kazni ne bi bilo, bi bila katastrofa. Bo pa veselo, ko se bo policijski kader, opran v Tacnu, močno povečal. Takrat bo šele enga stokanja in škripanja z zobmi.