Citat:
Uporabnik capl pravi:
-čeprav niti hotelir ne bo razkazoval tvoje sobe dokler stanuješ v njej.Citat:
hotelirji pa opravljajo storitev oziroma dejavnost
Marsikero privat bajto si 2x tedensko ogleda,Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
-čeprav niti hotelir ne bo razkazoval tvoje sobe dokler stanuješ v njej.Citat:
hotelirji pa opravljajo storitev oziroma dejavnost
Si jo bo pa čistilka vsakodnevno ogledala.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Dej butec dovolj je bilo no. Resno, verjemi, da kar nekaj ljudi v tej temi ve kaj govori. In da ima tudi se kdo drug v tej temi kako stanovanje ki ga oddaja. Ne bos verjel, nekateri jih imajo celo vec. Nekateri so celo ze tozili najemojemalce na sodiscu in tozbe dobili. Ampak vsem je skupno, da so se drzali pogodb. In lej, ce zelis imeti v zadnjem mesecu oddajanja oglede, potem to zapisi v pogodbo. Kdor se s tem ne bo strinjal je pac ne bo podpisal. Ce pa tega v trenutni pogodbi ni, potem pa ogledov pac ne bo. Sej ni neka silna matematika to.
Ampak obnasas se kot nek veliki dasa, hkrati pa si ti sam prisel po nasvet na forum. In ker si dobil vecino odgovorov, ki ne potrjujejo tvojega mnenja se sedaj zelis prepirati z nami. Ves, noben ti ni nic faus. Ti si najemi pravnika, ki ti bo sestavil pogodbo in ko bos dobil najemnika, ki jo je pripravljen podpisat bo spet vse lepo in prav. Sam nehaj nam po forumu srat po glavi, ker kot si videl ti vecina rada da nasvet, tvojega govna pa pac ne bomo jedli.
Aja pa preden spet kako primerjavo s hotelom naredis: Ti dajes v najem lastnino (stanovanje), hotelirji pa opravljajo storitev oziroma dejavnost. Tud to razliko je dobro poznat preden celemu forumu pametujes. No zdej pa hitro k pravniku da bosta uspeno zaj.ebala vse bodoce parazite, ki bodo pri tebi v najemu. DEJMO JIH!!!!!!!!
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
sicer je pa pametno pobrati od najemnika visoko varščino, recimo 3xno najemnino...
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Policajska kultura in vsakodnevni žargon: butec... Bravo Slovenija. Kakršna policija, takšna država, vlada...
In obratno...
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Zgolj informacija, ki je morda ne ve marsikdo od najemnikov ali najemodajalcev:
Če je najemna pogodba sklenjena za določen čas, je (razen, če je v pogodbi drugače določeno) za čas trajanja ne more enostransko prekiniti nobena pogodbena stranka ( pustimo določila, ki določajo možnost enostranske odpovedi v primeru kršitev pogodbe) in lahko ....
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Zakaj si najemniki domišljate, da imamo lastniki fetiš na metanje ljudi iz stanovanja? Če je vse okej, boš takega najemnika hotel obdržati čim dlje. Simple as that. Ampak zgleda da najemniki živite v še večji paranoji pred lastniki kakor pa lastniki pred najemniki
Ej ti si cel car.Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Sploh pa ne vem zakaj se lastniki greste take stvari, da mora najemnik plačevat položnice? Jaz imam urejeno tako, da položnice plačam jaz (pridejo na moj drugi naslov), jih poskeniram in pošljem po emailu. Najemnik mi ob najemnini plača tudi znesek za vse položnice skupaj. Tako sem 100% da so položnice poravnane + izognem se poti do najemnika kjer bi izgledalo kot da ga kontroliram in bi se šel take igrice kot se gre Apollo s svojimi najemodajalci.
Fak kot da nismo vsi ljudje.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ko se bodo izselili nebodo dobili vrnjene kavcije ker bom s tem denarjem ociatil in prebelil stanovanje in delno pokril izgubo praznega stanovanja za en mesec.
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
No jaz sem mnenja, da ce najemnik v stanovanju ni nicesar poskodoval in ce je uposteval odpovedne roke, da se kavcija vrne. Beljenje stanovanja je strosek lastnika - pac vzdrzujes objekt ki ga oddajas. lahko tudi ne prebelis samo si pac manj konkurencen na trgu. ce ste pa tko zmenjeni pa super za vse vpletene =)