Podari kdo računalnik?

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
bom poskrbela...
wink-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Bane pravi:
@tis
Sm začel škatle odpirat pa sm našu not račun. Ti ga dostavim, saj ga verjetno rabiš (davkarija
bonk.gif
).

Pa sem jih prosil, da ga pošjejo po pošti... Daj prosim pošlji mi ga.

Bane

Pripravnik
22. jul 2007
210
0
16
Danes na Zemlji, jutri pa v vesolju
Ni blema, uni so pa en CD not pozabl
hysterical-1.gif
mislim de je za testirat.

@ hitcher
Printer ne bo šou, kibla nima LPT-ja (ma ga na plati) bom vidu kaj bom prej našu: al LPT konektor iz plate na backpanel, al en drug printer na USB.

Bane

Pripravnik
22. jul 2007
210
0
16
Vsakič ko inštaliram M$ winse se moram mal nasmejat unim domislicam na začetku inštalacije
hysterical-1.gif

Kak fajn zgleda, kak bo hitr vse delal, full podpore za ves HW, pa še inštalacija bo v 39 minutkah končana (na današnjih mašincah že mogoče, ko so pa vn pršl pa je t r a j a l)
bonk.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
sem dal najprej navodila človeku ki dela osebne prevzeme ker smo mislili da bo osebni potem sem pozabil na to ker sem imel dela čez glavo in sem pozabil povedati drugemu, nisem pa imel časa napisat v opombe, ker nisem bil za računalnikom ko sva se pogovarjala in tako je šlo mimo...
lahko dobiš v torek kopijo če ne dobiš od baneta

Nazadnje urejeno:

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Bane pravi:
Michkena, Kak je mulcu ime??? da nardim kr uporabnika.

Matej

Citat:
Uporabnik Bane pravi:
Michkena a bo meu tud dostop do neta??

Mislim, da za zdej ne, ker si ga pač ne morejo privoščit.. kasneje bomo tole rihtali, se meni zdi... ne skrbi, naredil si res že tolko, da ti ne morem dati še dodatnega dela...
roza.gif

Nazadnje urejeno:

Bane

Pripravnik
22. jul 2007
210
0
16
Je že mim šlo. Zdej je uporabnik kr Alter.si
grims-1.gif

Komp je zložen, sam s printerjem še ne bo nič. Hitcher mi je sicer dal tud tiskalnik, sam ga tko ko sm napisu ne morem priklopit (fizično). Bomo najdl drugo varianto.

Igrc za take male sicer nimam (to ti bojo lahk tud drugi pomagal) lahk pa butnem neki muske gor.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Bane pravi:
Za net me je zanimal, k pol ne bom daju antivirusa gor. Al ga raj dam, pa posodobim do dans?

ni treba..bom jaz dala ob priliki.. tolk se tudi jaz zastopim v te stvari..
smirk-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Antivirus is a must... ne glede na na internet.
Ko si froci razne cd-je menjajo se brez AV hitro štala neredi.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Antivirusni je res fajn dat gor, čeprav se mogoče ne bo nikoli posodabljal. Boljše je kot nič.
Na PM sem ti poslal še link do ene igre, tako da če se ti da, potem še prosim to daj gor
smile-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
kakšna pci kartica se sigurno dobi z paralelnim portom pri nas na žalost ne techtrade pa sigurno ima