Citat:
Uporabnik netko pravi:
bom poskrbel da bo jutri zadeva pripravljena za prevzem
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Pomoje da če na tak "dobrodelen" računalnik naložiš piratske windowse, tud Bill nebi mel nič proti... Linux zna bit mal težka zadeva, sploh še bo poba mel računalnik za kakšno igrco špilat.
Citat:
Uporabnik hitcher pravi:
imam male še neodpakirane zvočnike, novo tipkovnico - multimedijsko še zapakirano in miško tudi
še zapakirano -. vse novo.
Če se gre za take stvari - podarim - ni problema - samo na PM napište.
pa še kaj se najde - če še kaj potrebujete - npr. zvočno, kaj periferije - ni blema - za male otroke vedno.
Citat:
Uporabnik Bane pravi:
Optimisti, Bill prispeva tu zram samo težave...
Sem pa se dans oglasu pri dobavitelju v Trzinu pa je comp še bil na testni mizi. Smo se zmenl da mi ga še dans dajo na hitro pošto (poštnino častim) tko da bo jutri že pri meni najkasneje v petek, pol ga pa čez vikend še poinštaliram in skompletiram in bo dostava verjetno že v ponedeljek popoldan.
Citat:
Uporabnik Bane pravi:
..., pol ga pa čez vikend še poinštaliram in skompletiram in bo dostava verjetno že v ponedeljek popoldan.
Citat:
Uporabnik hitcher pravi:
živjo - jaz še 1x.
Vprašaj če mogoče potrebuje tudi tiskalnik - en kolega si je ravno kupil nov tiskalnik
in podari HP Laserjet 1100 - črnobeli laser - delujoči z 2 meseca staro kartušo (natisnil 20 listov),
pa da še to prinesem..
Odgovori mi do jutri prosim
Citat:
Uporabnik hitcher pravi:
živjo - jaz še 1x.
Vprašaj če mogoče potrebuje tudi tiskalnik - en kolega si je ravno kupil nov tiskalnik
in podari HP Laserjet 1100 - črnobeli laser - delujoči z 2 meseca staro kartušo (natisnil 20 listov),
pa da še to prinesem..
Odgovori mi do jutri prosim