Podari kdo računalnik?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik netko pravi:
bom poskrbel da bo jutri zadeva pripravljena za prevzem
aplauz.gif

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Super akcija
aplauz.gif
vsem

A obdržimo to temo, pa se tu zbirajo ponudbe, če kdo pozna take osebe, ki bi jim prav prišla oprema? Jaz sem se sicer s fotrom zmenila, da bo on našel kakšnega otroka, ki bi rabil računalnik, da dam svojega starega. Ampak ne bo imel nič proti, če gre v kakšne druge prave roke.

Men je problem pri takem podarjanju računalnikov edin software. Ker ga mislim sformatirat in na novo postavit z Linuxom in Open officeom, to pa ne vem, če znajo kar vsi uporabljat, sploh če še ni navodil zraven. A vi dajete računalnike z licenčnim MS gor?

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Pomoje da če na tak "dobrodelen" računalnik naložiš piratske windowse, tud Bill nebi mel nič proti
wink-1.gif
... Linux zna bit mal težka zadeva, sploh še bo poba mel računalnik za kakšno igrco špilat.

blustar

Pripravnik
1. okt 2007
230
0
16
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Pomoje da če na tak "dobrodelen" računalnik naložiš piratske windowse, tud Bill nebi mel nič proti
wink-1.gif
... Linux zna bit mal težka zadeva, sploh še bo poba mel računalnik za kakšno igrco špilat.

Ja, saj zato imam dilemo. Mogoče pa, če naredimo pravo akcijo, bo tud Bill kaj prispeval?

Bane

Pripravnik
22. jul 2007
210
0
16
Danes na Zemlji, jutri pa v vesolju
Optimisti, Bill prispeva tu zram samo težave...
evil.gif

Sem pa se dans oglasu pri dobavitelju v Trzinu pa je comp še bil na testni mizi. Smo se zmenl da mi ga še dans dajo na hitro pošto (poštnino častim) tko da bo jutri že pri meni najkasneje v petek, pol ga pa čez vikend še poinštaliram in skompletiram in bo dostava verjetno že v ponedeljek popoldan.
cheer.gif

Bane

Pripravnik
22. jul 2007
210
0
16
Citat:
Uporabnik hitcher pravi:

imam male še neodpakirane zvočnike, novo tipkovnico - multimedijsko še zapakirano in miško tudi
še zapakirano -. vse novo.
Če se gre za take stvari - podarim - ni problema - samo na PM napište.
pa še kaj se najde - če še kaj potrebujete - npr. zvočno, kaj periferije - ni blema - za male otroke vedno.

Malo sem računal nate, pa še nisem dobil nobenga odgovora me klica. Je tvoja ponudba še aktualna?
glede na to da bom do konca tedna osnovo že imel bi rad samo vedel na čemu sem, drugače bom pač "nabavil" drugje.

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Bane pravi:
Optimisti, Bill prispeva tu zram samo težave...
evil.gif

Sem pa se dans oglasu pri dobavitelju v Trzinu pa je comp še bil na testni mizi. Smo se zmenl da mi ga še dans dajo na hitro pošto (poštnino častim) tko da bo jutri že pri meni najkasneje v petek, pol ga pa čez vikend še poinštaliram in skompletiram in bo dostava verjetno že v ponedeljek popoldan.
cheer.gif

upam, da boš imel vsaj za
nahrung002.gif
nekaj cajta v ponedeljek.. da se nekako oddolžim..

hitcher

Pripravnik
19. jul 2007
164
2
16

evo menja,

seveda ponudba velja, kot sva dogovorjena v petek ob cca. 10.00 uri.
Vse novo - vse spakirano..

Še kaj potrebujemo =??? da pripravim ?????

hitcher

Pripravnik
19. jul 2007
164
2
16
živjo - jaz še 1x.

Vprašaj če mogoče potrebuje tudi tiskalnik - en kolega si je ravno kupil nov tiskalnik
in podari HP Laserjet 1100 - črnobeli laser - delujoči z 2 meseca staro kartušo (natisnil 20 listov),
pa da še to prinesem..
Odgovori mi do jutri prosim
smile-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Bane pravi:
..., pol ga pa čez vikend še poinštaliram in skompletiram in bo dostava verjetno že v ponedeljek popoldan.
cheer.gif

No očitno bo zadeva res hitro zrihtana!
Sam en predlog: ko boš konfiguriral računalnik naštimej, da mali ne bo mogu na Alter, da ga ne bomo pokvarl!
grims-1.gif

p.s.:Ko bom jaz nov avto nabavljal se bom tud prijavil!
evil.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik hitcher pravi:
živjo - jaz še 1x.

Vprašaj če mogoče potrebuje tudi tiskalnik - en kolega si je ravno kupil nov tiskalnik
in podari HP Laserjet 1100 - črnobeli laser - delujoči z 2 meseca staro kartušo (natisnil 20 listov),
pa da še to prinesem..
smile-1.gif

printer tudi dobrodošel, upam, da ne izpadem zdej prezahtevna.. sem že rekla, da ste neverjetni?!

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Vsaka cast fantje!!!
Bi tudi sam kaj podaril, a kaj ko nimam nic viska(pod to spada tudi denar...).
Drugace pa res ZELO LEPO od vas da ste se tako zavzeli za stvar in boste otroku naredili veselje!!! Ni vec veliko takih!

Bane

Pripravnik
22. jul 2007
210
0
16
Citat:
Uporabnik hitcher pravi:
živjo - jaz še 1x.

pa da še to prinesem..
smile-1.gif

Evo mene mal sm bil odsotn...
nahrung002.gif

s hitcherjem sma se zmenla, za printer pa če je viška ti je že michkena napisala da je dobrodošel.
Če ga zrihtaš bom ga seveda tud zram nesu.

Bane

Pripravnik
22. jul 2007
210
0
16
Comp je že pri meni. Sam dans še žal ne bom nič delu (ali pa), še mam ene tečne obračune za skupi spraut, jutr sem cel dan na poti (usput pr hitherju poberem mišaka, etc. (hitcher nimam še tvoje cifre), pol pa tko kot sm oblubu v soboto zadevco poinštaliram, dostava pa v ponedeljek popoldan 100% (sm si že zrihtu sl. pot v lublanski konc).

Nazadnje urejeno:

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
garancija 2 leti s serijsko številko tako da prejemenik ne bo rabil niti računa s seboj, če bi že slučajno bil problem

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Najprej - pohvale vsem, ki ste materialno, logistično oz. kakorkoli pripomogli k temu "projektu". Tudi sam sem kar malo presenečen na odziv, v pozitivnem smislu seveda. Trenutno sam nimam nič takega, kar bi lahko dal, upam pa, da bo otrok vesel in zadovoljen. Zelo fajn bi bilo, če bi ga kdo poslikal z novim računalnikom, da še drugi vidimo to zadovoljstvo.
wink-1.gif