Podari kdo računalnik?

Swich

El Presidente
23. jul 2007
4.835
0
36
41
Respect
zmaga.gif

zgleda da še obstajajo normalni ljudje
priden.gif

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Računalnik je pri Mateju, ki ga je komaj pričakal.
Kakor obljubljeno - slikca.
Še enkrat pa velika hvala sodelujočim!
roza.gif

Nazadnje urejeno:

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
O, super! Še enkrat pohvale vsem, ki ste kaj prispevali, še so dobri ljudje!
roza.gif

Če kdo pozna še kakšen podoben primer, bi lahko izpeljali še eno akcijo, seveda bodo (bomo) še drugi kaj prispevali.

hitcher

Pripravnik
19. jul 2007
164
2
16

No lepo je videti zadovoljnega mulčka, kateri ima sedaj novo igračko doma,
pa še pri učenju mu bo v pomoč, igric ne bom omenjal
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
KSZ

Fantje resno kapo dol, vsa čast. Brez besed sem. Če bo kakšna podobna akcija rade volje primaknem tudi kakšen €.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Čestitke majstri. Sem šele zdej temu vidu, drugače bi pomagal. Če bo v prihodnje kaj takega me kontaktirajte pa podarim kakšno komponento.
Mislim, da ste tisti ki ste pomagali dobili vse popalačno s tem ko ste nekomu tako polepšali dan.

unta

Pripravnik
6. sep 2007
121
0
16
imam še popolnoma delujoč skener mustek ki ga ne uporabljam za to ga podarim, kdor rabi naj sporoči, prevzem možen v mb
l.p.

skener je že šel v roke nekomu ki ga je potreboval, tak da ga ni več
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Cuk

Pripravnik
15. nov 2007
42
0
6
Tako, napocil je cas, ko se je tudi meni nabralo nekaj starih komponent, zato sem se odlocil sestaviti en racunalnik. Racunalnik bo sel v roke osebi, ki ga bo potrebovala za word/excel/firefox, nato pa se zadeva pocasi zakljuci (trenutno uporablja 10 let star racunalnik, tako da bo to vsaj kaksen korak ali 2 naprej). Nic posebnega torej.

Vse kar mi se manjka je graficna kartica.

Torej ce ima kdo odvecno graficno kartico na AGP vodilu se priporocam. Graficna (zahtevam primerno-word, excel,..) ne rabi biti nic posebnega, le da je
smile-1.gif

Ze vnaprej hvala morebitnemu dobrotniku!

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Tole temo sem pa čisto spregledal. Sam redno podarjam stvari preko podarimo.si, tako da bi tudi tule lahko kaj dal zraven. Pa drugič. Pohvale vsem za izvedbo!

supafly

Pripravnik
30. sep 2007
204
0
16
Knežje mesto
www.nrghouse.org
Citat:
Uporabnik Cuk pravi:
Tako, napocil je cas, ko se je tudi meni nabralo nekaj starih komponent, zato sem se odlocil sestaviti en racunalnik. Racunalnik bo sel v roke osebi, ki ga bo potrebovala za word/excel/firefox, nato pa se zadeva pocasi zakljuci (trenutno uporablja 10 let star racunalnik, tako da bo to vsaj kaksen korak ali 2 naprej). Nic posebnega torej.

Vse kar mi se manjka je graficna kartica.

Torej ce ima kdo odvecno graficno kartico na AGP vodilu se priporocam. Graficna (zahtevam primerno-word, excel,..) ne rabi biti nic posebnega, le da je
smile-1.gif

Ze vnaprej hvala morebitnemu dobrotniku!

Imam 2
smile-1.gif
tak da povej kako bi se zmenila, da ti jo predam...

LP

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
hm imam eno matično ploščo s procesorjem. more bit amd okoli 1200 mhz če se nemotim
zraven tudi grafa, zvočna in mrežna. pa če se nemotim 128 al pa 256 rama. ni celi računalnik. ampak je pa skoraj cel. če bo kdo sestavlal kaki podarimo komplet me lahk kontaktira
smile-1.gif

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Mater tole temo sem pa tud jaz zgrešil.
Vse pohvale vsem, ki ste tole izpeljali. Ob naslednji akciji pa upam, da opazim in tudi sam z veseljem kaj premaknem.