Podari kdo računalnik?

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Uh, priznam, da ste me prijetno presenetili
roza.gif

Priznam, da se sama v računalnike zastopim omejeno, zato bom težko kaj sama sestavljala, v skrajni sili mi pa lahko kolega pomaga..

Prevzamem ga lahko sama in sicer v Ljubljani ali okolici.

Še enkrat hvala vsem!!

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
KSZ... pred kratkim smo naredili odpis in se dobi vse sorte - rame, proce, diske, napajalnike, monitorje, tipkovnice, miske. Vecinoma so zadeve stare okoli 5-8 let. PM, ce boste kaj rabili, pa lahko posljem ali dostavim.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.675
113
Sej lahko kar tukaj napišeš pribljižen spisek opreme. Mogoče bo še koga drugega kaj zanimalo

Bane

Pripravnik
22. jul 2007
210
0
16
Danes na Zemlji, jutri pa v vesolju
Evo mene nazaj. Kot sm oblubu Michkeni (sva se skontaktirala (mam njeno cifro)) gremo zdej u akcijo.

@Tis; Mislim da je tvoja ponudba zelo radodarna in daleč presega vse naše, vendar si se pač ponudil in če ti zagotoviš kiblo, pol bom pa jaz vso ostalo periferijo, ki je še potrebna.

Prevzamem tudi inštalacijo in dostavo (sm vsaj 1× tedensko kjerkoli v SLO).

Da ne bo kakih mučk bom vse aktivnosti redno dopisoval, kaj se dogaja, na koncu pa bo Michkena tud svoje napisala.

Za začetek pošiljam Tis-u PM z mojimi kontakti da se zmenva okol dobave.

edit: PM poslan

Nazadnje urejeno:

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
763
-9
16
Citat:
Uporabnik Bane pravi:
Evo mene nazaj. Kot sm oblubu Michkeni (sva se skontaktirala (mam njeno cifro)) gremo zdej u akcijo.

@Tis; Mislim da je tvoja ponudba zelo radodarna in daleč presega vse naše, vendar si se pač ponudil in če ti zagotoviš kiblo, pol bom pa jaz vso ostalo periferijo, ki je še potrebna.

Prevzamem tudi inštalacijo in dostavo (sm vsaj 1× tedensko kjerkoli v SLO).

Da ne bo kakih mučk bom vse aktivnosti redno dopisoval, kaj se dogaja, na koncu pa bo Michkena tud svoje napisala.

Za začetek pošiljam Tis-u PM z mojimi kontakti da se zmenva okol dobave.

zlati ste
roza.gif

hitcher

Pripravnik
19. jul 2007
164
2
16

imam male še neodpakirane zvočnike, novo tipkovnico - multimedijsko še zapakirano in miško tudi
še zapakirano -. vse novo.
Če se gre za take stvari - podarim - ni problema - samo na PM napište.
pa še kaj se najde - če še kaj potrebujete - npr. zvočno, kaj periferije - ni blema - za male otroke vedno.

Borca

Pripravnik
21. jul 2007
374
13
18
Kopivnik
ALo

Jaz imam 17 CRT monitor siemensnixdorf. Na relaciji MS-MB, ga dam od sebe, da se ne bo več prelagal pa podstrešju.
Če koga zanima - naj se javi..

Borča

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
Imam CRT Nokia 17 colski, sicer precej stara zadeva, po moji oceni 8-10 let, ampak dela brezhibno. Mi je pa samo napoti, če kdo ve za koga ki bi res to imel (rabil, ne preprodajal naprej) naj piše PM. Pripeljem ga lahko v Mb

Nazadnje urejeno:

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.852
684
113
Teh 17" CRTjev pa vidim da ne zmanjka po raznih kleteh in podstrešjih
grin1.gif

Se vidi, da je LCDjem cena padla.