Počivališče Povodje

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Zakaj je spet zaprto počivališče Povodje (avtocesta LJ Šentvid proti Vodicam)? Ravno mimo sem se peljal in se spomnil, da je nekoč že bil, ker so imeli probleme z ne vem kom.
confused-1.gif

tony

Guru
23. jul 2007
9.673
1.487
113
Če se motim, je zaprt že od takrat, ves čas. DARS je izgubil najemnika (ker hoče nek nor denar) in ne je6e žive sile.

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Če se motim, je zaprt že od takrat, ves čas. DARS je izgubil najemnika (ker hoče nek nor denar) in ne je6e žive sile.

Ne, potem je bil odprt do ne vem kdaj spet. Stranišča pač samo. Zdaj pa vidim, da je vse zaprto. Precej bolan izgovor sta dva posrana sekreta. Precej.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Kolikor se vozim tam mimo je zaprt vsako zimo. Sicer do letos so bila samo stranišča, letos so pa zaprli vse skupaj. Pa še preden se je zima sploh začela...
smile-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.060
5.659
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Menda zato, ker pozimi ne morejo zagotoviti delovanja WCjev (zmrzovanje) in da ljudje ne bi potrebe opravljali kar po okoliskih grmovjih... Tako nekako sem zadnjic zasledil po radiju neko razlago... ki se meni osebno sicer zdi nekako za ase privlecena ...
grims-1.gif

Točno in samo za lase privlečene...mislm po celi EU stranišča naormalno delajo pozimi......tukaj pa DARSu ne uspe odmrznt dveh greznic
bonk.gif

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Sej pelješ se samo naprej in na Lipcah (če izvzamemo Voklo) imaš počivališče kjer pa (no je tudi malce bolj urejeno) lahko deluje tudi pozimi. Edino upam, da s tem zapisom ne bom koga spomnil, da zapre še tam.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Danes sem bil ob tako redkih on poddimenzioniranih postajališčih pri nas presenečen, da sta na štajerski avtocesti zaprti denimo zima in Polskava. Čez palec bi rekel, da je zaprto povsod, kjer se ne da kaj prodati. Zanimivo. Bi pa si še tu kaj omislili.
V Avstriji proti Gradcu imam občutek, da je počivališče v vsakem večjem grmu...

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.393
2.565
113
SIC ščijejo pa serjejo na okoli!?
Čez AC so to delale horde Turkov pri belem dnevu, ko jo bil še najemnik tam.
Drugače pa takole. Ali no to - in unega čez AC - imel v najemu en gorenc, pa tistega pri Jesenicah tudi?. Tam je po deložaciji imel avtobus ljubljanskega potniškega prometa.
Potem pa so po deložaciji izvedli še nacionalizacijo njegove zemlje za potrebe smučišča b Bohinjski bistrici. Ja tip je podjetnik, svet pa majhen. Kaj šele Slovenija.
"V Avstriji proti Gradcu" A po AC. Tam pa res ni kakšnih izogibališč?