Pobeg s kraja nesreče

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Lejga...glede na to da si policaj se moraš v vsaki situaciji znajti in ti se moraš znajti in ukrepati na podlagi zakona. Zato si moral tudi v šolo hodit kjer so te naučili osnov zakona v cestnem prometu in je stem tudi prilagojeno znanje računalnika in seveda branje knjig, kar pa lahko na tvojo zelo nepoznavalsko odgovarjanje na pogovor v debati lahko rečemo da ti gre zelo tebi težko od rok in iz tega se sklepa da imaš zelo nizko funkcijo v policiji in da v stvari v resnici sploh ne veš kako stvari stojijo in kako se jim streže.

Apolo npr je proti tebi kot dan in noč..se vidi da je človek študiran in da obvlada zadevo.

zato pa na tvoja vprašanja bi jst lepo dokumentirano in jasno odgovoril vendar ko se pa prec v štartu vidi da sam pri sebi nimaš razčiščenih osnovnih pojmov...se pač se zadeva tako zakomplicira da se povsem zgubiš in npr jst zelo uživam v tem
evil.gif

Pa lep dan naprej
nahrung002.gif
točno tako, celo eden izmed predmetov na usposabljanju bo bil računalniško opismenjevanje in obvladovanje foruma alter. in to zgolj zato ker osebe ki nimajo foruma alter v malem prstu niso vredni uniforme in se kot taki ne morejo prilagoditi življenskim situacijam s katerimi se srečujejo na terenu
smile-1.gif

me pa res zanima, na kakšna vprašanja sem odgovoril "nepoznavalsko" - lol
sicer te pa lahko glede na tvoj slog pisanja, brez slabe vesti, ocenim za polpismenega [censored]čka. vsaj stavke bi se lahko naučit tvorit pravilno.

sicer pa, važno da ima una privilegije.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
Naceloma je, saj gre za javnega usluzbenca. Je pa stvar taka, da hitro poleg policista posnames se kako osebo v postopku itd, to pa ni dovoljeno.

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
eeeee...vidiš ..spet en tvoj nestrokovni prispevek kjer brez kletvic ne gre in zaradi tega jst take polcaje kot si ti enačim s prebivalci hudej .

Glede mojega pravopisa..sem pač samo en jebeni tišler in nisem visoko izobražen kot en polcaj tvojega ranga.

Da ma pa una previlegije je pa težko zastopit..una brez kazni , men pa 1100 € za neveljavno nalepko na gasilnem...

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Naceloma je, saj gre za javnega usluzbenca. Je pa stvar taka, da hitro poleg policista posnames se kako osebo v postopku itd, to pa ni dovoljeno.

Potem takem lahko policaja posnameš na video kako vrši postopek kaznovanja... TO pa bo res treba
jezen.gif

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
sam res... bogi bogi ti k so te zafrkaval zarad gasilnega aparata, una k je pa morilca skrivala pa kr tko brez kazni ane. pa ne samo ona, še hilda, pa zidar... uff, sami priviligiranci... to da gre pri eni zadevi za prekršek in ga obravnava in (včasih) zaključi policist, pri eni pa za KD in se s tem ukvarja sodišče je postranskega pomena.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
sam res... bogi bogi ti k so te zafrkaval zarad gasilnega aparata, una k je pa morilca skrivala pa kr tko brez kazni ane. pa ne samo ona, še hilda, pa zidar... uff, sami priviligiranci... to da gre pri eni zadevi za prekršek in ga obravnava in (včasih) zaključi policist, pri eni pa za KD in se s tem ukvarja sodišče je postranskega pomena.
Ja saj pravim, zakaj bi se policija ukvarjala z tistimi, ki so pokradli miljone ali pa skrivali morilca, pa naj gre za Kresnice ali pa za Global, s kriminalci imajo samo delo in stroške, pa nobenih koristi, od tistega, s pretečenim gasilskim aparatom pa dobijo jurja.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
težko dojeti da ene stvari delajo policisti druge pa sodišča? Meni se ne zdi tko težko no, tak da bo treba počasi zamenjat ploščo pa mal spremenit propagando o polnjenju proračuna. Se pa strinjam, da ne zgleda ravno fer, da eni opravijo svoje delo drugi pa ne.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sem mislil bolj, če snema tisti, ki je v postopku.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
sicer te pa lahko glede na tvoj slog pisanja, brez slabe vesti, ocenim za polpismenega [censored]čka. vsaj stavke bi se lahko naučit tvorit pravilno.
Pravi nekdo, ki velikih začetnic ne pozna...
smirk-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
ja tisti ki je v postopku lahko snema. Saj imas ene par primerov na youtube, ampak so na ta nacin bolj ko ne avtorji posnetkov pokazali da so sami problematicni in so sami postopki policistov bili tam povsem normalni

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Kako bi pa ti odreagiral?

Tole si mene spraševal.. sem ti odgovoril, pa postavil vprašanje na katerega nisem dobil odgovora... (ok, morda si spregledal...) zdej pa res... logging off!
smile-1.gif

LP

PS:
Preveri, preden govoriš, da brez veze repliciram
smile-1.gif
:):):)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
ne razumem cist namena tega vprasanja. Cist prevec v detajle analiziras zadeve. Ti lahko postopek snemas, lahko skoz snemas, lahko vmes zacnes snemat itd... Seveda pa to ne sme biti v navzkrizju z odredbami policista. Ce ti odredi, da imej roke ves cas postopka na volanu, pol to da bi ti vklopil kamero ne more biti vzrok za krsenje odredbe. Marsikdo ti bo sicer rekel da ga ne smes snemat ampak za to nima nobene pravne podlage. Ce delas profesionalno se nimas kaj snemanja bat.