Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Sj sem ti odgovoril da je neumnost nekaj trdit za nekaj kar se še ni zgodilo. Štekaš ti mene sedaj?
A potem ti pa ni neumost spraševat za nekaj, kar se še ni zgodilo? Pa sedaj? Bova prišla skupaj?
Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Sj sem ti odgovoril da je neumnost nekaj trdit za nekaj kar se še ni zgodilo. Štekaš ti mene sedaj?
Skrajno delikatna reč, to lovljenje. So že bile smrtne žrtve, ko so bežali in se razkantali v obcestnih jarkih in zidovih... Ne vem, kaj je bolje: loviti eneka ki je pripeljal par kilometrov nad omejitvijo in ta potem pri begu povozi še koga, ali pa ga pustiti... Saj pravim, delikatna reč. Odvisno od presoje pilicista. Če vidiš, da nima namena ustaviti in brezglavo beži, počasi za njim, ne za vsako ceno. Itak si zapišejo tablice in ga kasneje izsledijo. Če so bile ukradene.. pač tveganje.Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Tale je tud dobro pritisnil na gas, ko ga je policija lovila.
Kaj mislite, a je policija odnehala z lovljenjem, ko je dojela, da jetakšno lovljenje skrajno nevarno (se je že zgodila nesreča),
ali pa zato, ker policaj ni bil sposoben bežečemu pijancu sledit?
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Skrajno delikatna reč, to lovljenje. So že bile smrtne žrtve, ko so bežali in se razkantali v obcestnih jarkih in zidovih... Ne vem, kaj je bolje: loviti eneka ki je pripeljal par kilometrov nad omejitvijo in ta potem pri begu povozi še koga, ali pa ga pustiti... Saj pravim, delikatna reč. Odvisno od presoje pilicista. Če vidiš, da nima namena ustaviti in brezglavo beži, počasi za njim, ne za vsako ceno. Itak si zapišejo tablice in ga kasneje izsledijo. Če so bile ukradene.. pač tveganje.Citat:
Kaj mislite, a je policija odnehala z lovljenjem, ko je dojela, da jetakšno lovljenje skrajno nevarno (se je že zgodila nesreča),
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
.,..
Torej. Jaz ne ustavim in peljem naprej. Vidli so tablice. 2km se še nekaj mučijo biti za mano, vozim nevarno in vidijo kako sem posekal en ovinek. Potem pa zmaglim in me ni. Grem v zapor?
..
Kako so pa vedeli, da je peljal 130? A so na svoj števec pogledali?Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Če tisti s terencem in bežeči med sabo nista trčila, bo kriv revež v terencu, ki je zapeljal s ceste (to je pač prepovedano), kot vedno. Le zakaj bi bilo tokrat drugače?Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Me zanima kaj bo z revežem, ko je pristal na strehi. Najbrž je prišla druga patrulja in mu napisala kazen za neprilagojeno hitrost
Ja sej začelo se je namreč tako, da je policaj skušal ustavit voznika, ko se ta ni ustavil, je dal policaj gasa pa za njim, bežeči pa tudi gasa in gremo 130 skoz vas. OBA.Citat:
Uporabnik juris pravi:
Človek s svojo predrzno in nasilno vožnjo povzroči nesrečo in pri tem koga hudo poškoduje ali celo ubije.
Res je, takega ni potrebno loviti, ampak na mestu ustreliti.
In kot družba privarčujemo, pa še en [censored] je manj na svetu.
Ve tudi policaj, da se pri pregonu ogroža vse po vrsti, in da zaradi pregona pogosto pride do nesreče, velikokrat tudi smrtne.Citat:
Uporabnik juris pravi:
Ja in, človek dobro ve, da se mora na znak policista ustaviti, kot tudi dobro ve, da je predrzna vožnja kaznivo dejanje.
Ko bo kdo naredil kako verodostojno statistiko, jo bom objavil.Citat:
Uporabnik juris pravi:
No, pa nam podaj to statistiko "pogostih smrtnih nesreč pri pregonu" o katerih trdiš, da jih je tako veliko!
Zadnje kar bi si želel je to, da ga policaji toliko časa lovijo, da mi še avto sesuje.Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Prav zanima me, kako bi ti odreagiral, da ti en ukrade avto, pa pač ne ustavi, ko ga policisti ustavljajo..... Si bodo rekl, eh.. brez veze, sej mamo tablico???????????????????????????????????????????????????