Pobeg s kraja nesreče

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
Tile čefurski ramboti ups policaji so smetana na torti:
http://tinyurl.com/6avzl63

Očitno je na PP Šiška veliko gluhih in slepih
uf-1.gif
.
Še bolj kot je zanimivo, da policija ni našla tistih, ki so v celici pretepli mulca (tja ima vstop najbrž vsak) je zanimiv tale stavek
Citat:
Takrat so se ga z gumijevkami lotili še drugi policisti, je sodišče prepričeval mladenič, a bi ga kljub temu verjetno obsodili, če se ne bi pojavil televizijski posnetek Kanala A, na katerem se je jasno videlo, da je bil fant pravzaprav žrtev in ne napadalec.

Mulc je imel pa res srečo, da se je našel posnetek. Koliko je podobnih primerov, kjer ni posnetkov?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Citat:
Uporabnik jansatovaurska pravi:
Vinko Stojnšek s PU Ljubljana je potrdil, da je bil eni osebi s policijskimi pooblastili avgusta 2011 izročen sklep o izredni odpovedi delovnega razmerja. In domnevno naj bi šlo ravno za kriminalistko, ki je junija nudila zatočišče svojemu nekdanjemu fantu Blažu Ereizu, osumljenemu umora 52-letne uslužbenke med poštnim ropom, ki naj bi se pri njej tudi umil.
Rop pošte v Kresnicah: Osumljenca ostajata v priporu, zoper njiju uvedena preiskava

Kriminalistka je svoje sodelavce o tem sicer obvestila, a šele dan kasneje, po nekaterih podatkih pa je najprej svoje dejanje skušala celo zakriti, saj po uvedbi nadzora ni želela izročiti svojega mobilnega telefona.

VSE V STROGI TAJNOSTI
shocked-1.gif
kamela...zakaj tako tajno delujete? Enega drugega protizakonito branite?

http://www.erevija.com/ogled/K...zEwNDI0Njg0OTA=
Prvo kot prvo, razmerje ji je bilo odpovedano zaradi drugih, hujsih stvari. Drugo kot drugo, nic ni tako kot se zdi (beri: ni vedno vse tako kot pise v medijih). Je pa babnica baraba prve vrste.
http://m.delo.si/clanek/171864

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
Popoldne, nadaljuje Tanasiæeva, sta se s partnerjem odpravila v kitajsko restavracijo v bližini železniške postaje. Nenadoma je v sosednjem lokalu zagledala Ereiza.

»Pograbila sem telefon in poklicala Zrinskega.« Sledila je bliskovita akcija in Ereiz se je znašel v lisicah, »v uradnem zaznamku pa ni niti s črko omenjeno, da so ga dobili prav zaradi mojega klica, piše, da so vse sami opravili na PP Center«.

Vsi so ga iskali na stu mater ...ona ga je pa sred ljubljane srečala mimogrede
hysterical-1.gif

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
še vedno mi nisi odgovoril kakšne privilegije ima.

Hm... nikjer ne vidim, da bi prav mene spraševal o kakih privilegijih.... glede na tvoje izmikanje mojemu vprašanju je pa tvoj odgovor tako ali tako že jasen.. hvala za kratko debato, jaz sem jo s teboj zaključil.

LP

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Hm... nikjer ne vidim, da bi prav mene spraševal o kakih privilegijih.... glede na tvoje izmikanje mojemu vprašanju je pa tvoj odgovor tako ali tako že jasen.. hvala za kratko debato, jaz sem jo s teboj zaključil.

LP
midva nisva imela nobene debate niti me nisi nič spraševal, tako da malo preveri kaj quotaš.

@Hanzi
seveda da bi.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
kamela213 ti si se pogovarjal o privilegijih z jansatovoursko. Potem si najbrž odgovarjal z "hitrim odgovorom" in si odgovoril modelu1a in od tukaj potem vsa ta "drama". Pač tvoja napaka na katero so se obesili.

sfadfa.png

Se motim?

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
@predator
ja zgleda, da imaš prav. preveč sem navajen na druge forume... my bad
kako pa bi drugače odgovoril, da bi odgovor pisal v drugem oknu z možnostjo smajlijev, brez da bi komu posebaj odgovarjal? Ker pri teh hitrih odgovorih čisto spodaj, nimam možnosti dodajanja smajlijev.

@janša
sam res, ljudje ki se ne spoznajo na forume tako kot ti mali trolček, ne morejo delati reda. ti pa si poosebljena pamet
smile-1.gif
hehe.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
lol trolček
smile-1.gif

zdej pa ne bom več smetil teme, ki je itak ne razumem, s stvarmi ki niso povezani s temo pogovora.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
@predator
ja zgleda, da imaš prav. preveč sem navajen na druge forume... my bad
kako pa bi drugače odgovoril, da bi odgovor pisal v drugem oknu z možnostjo smajlijev, brez da bi komu posebaj odgovarjal? Ker pri teh hitrih odgovorih čisto spodaj, nimam možnosti dodajanja smajlijev.
Pred odgovorom napiši "KSZ" (ker si zadnji), drugače ne gre, ker vedno nekomu repliciraš.

@JanšatovaSuzicaBoštjanotovaUrška, ti pa odgovori kakšne privilegije ima suspendirana policistka, da se zadevi pride do dna.

Moderator bi pa lahko temo itak spucal, z mojimi odgovori vred :=)

jansatovaurska

Pripravnik
27. sep 2011
695
0
16
Citat:
lol trolček
smile-1.gif

zdej pa ne bom več smetil teme, ki je itak ne razumem, s stvarmi ki niso povezani s temo pogovora.

Lejga...glede na to da si policaj se moraš v vsaki situaciji znajti in ti se moraš znajti in ukrepati na podlagi zakona. Zato si moral tudi v šolo hodit kjer so te naučili osnov zakona v cestnem prometu in je stem tudi prilagojeno znanje računalnika in seveda branje knjig, kar pa lahko na tvojo zelo nepoznavalsko odgovarjanje na pogovor v debati lahko rečemo da ti gre zelo tebi težko od rok in iz tega se sklepa da imaš zelo nizko funkcijo v policiji in da v stvari v resnici sploh ne veš kako stvari stojijo in kako se jim streže.

Apolo npr je proti tebi kot dan in noč..se vidi da je človek študiran in da obvlada zadevo.

zato pa na tvoja vprašanja bi jst lepo dokumentirano in jasno odgovoril vendar ko se pa prec v štartu vidi da sam pri sebi nimaš razčiščenih osnovnih pojmov...se pač se zadeva tako zakomplicira da se povsem zgubiš in npr jst zelo uživam v tem
evil.gif

Pa lep dan naprej
nahrung002.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Takrat so se ga z gumijevkami lotili še drugi policisti, je sodišče prepričeval mladenič, a bi ga kljub temu verjetno obsodili, če se ne bi pojavil televizijski posnetek Kanala A, na katerem se je jasno videlo, da je bil fant pravzaprav žrtev in ne napadalec.

Mulc je imel pa res srečo, da se je našel posnetek. Koliko je podobnih primerov, kjer ni posnetkov?

Kako je zdaj s tem, je snemanje policista med delom dovoljeno? S strani tretjih?