Pletnarji na Bledu

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Vstop v cerkev moraš v vsakem primeru plačat. 3 EUR na glavo. Cerkev mora živet pač.
Za gumijast čoln bi pa jaz preveril, če rabiš kakšno koncesijo za to, da lahko uporabljaš svoje ''plovilo''
evil.gif
.
cerkev naj crkne
nahrung002.gif

razen tega, da so prepovedani motorji z notrranjim izgorevanjem dvomim, da velja kakšna prepoved, nenazadnje so vodne površine v sloveniji javno dobro in kot take dostopne vsakomur
Glede na to, da se ribiči prevažajo naokoli v svojih prinešenih lupinah, ni kakšnih težav s čolni. Dokler so za lastno uporabo

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In ti se imaš za svobodomiselnega človeka? Sram te je lahko, da ne bo kdo drug crknu!
mislim svobodno brez, da bi me kdorkoli omejeval
hvala ker me označuješ za svobodomiselnega človeka, čeprav tega - do sedaj, nisem nikoli izrecno poudaril

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ali je bilo kakšno pogansko svetišče gor, ne vem, dejstvo pa je, da so bili na otoku ljudje mnogo prej, preden so se v te kraje priklatili Slovani...pa menda niso slovanski klavci na otoku pobili kristjanov, zbranih okoli molitvenika?

Mislim, da bi morali ateistični potomci Slovanov cerkvi plačati visoko odškodnino za vse pobite kristjane, ki so tu bivali še v rimskih časih ter vse uničeno premoženje z zamudnimi obrestmi za 1400 let...
evil.gif
če je to res obžalujem edino to, da jim te kuge ki se krščanstvo imenuje ni uspelo ustaviti
drugače bi pa cekrev morala vrniti vse nakradene gozdove ki si jih je s prevaro nagrebla v preteklih 1200 letih

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Ali je bilo kakšno pogansko svetišče gor, ne vem, dejstvo pa je, da so bili na otoku ljudje mnogo prej, preden so se v te kraje priklatili Slovani...pa menda niso slovanski klavci na otoku pobili kristjanov, zbranih okoli molitvenika?

Mislim, da bi morali ateistični potomci Slovanov cerkvi plačati visoko odškodnino za vse pobite kristjane, ki so tu bivali še v rimskih časih ter vse uničeno premoženje z zamudnimi obrestmi za 1400 let...
evil.gif
Glede na to, da so znaki poselitve otoka stari par tisočletji... Komu bodo plačali kristjani za rimsko zavojevanje
wink-1.gif

[/QUOTE]