Pletnarji na Bledu

sad

Guru
24. avg 2007
21.263
9.891
113
Kakšne so kaj cene za prevoz na otok?
Koliko oseb sprejme ena pletna?
Se da kaj dogovarjat okoli cene za npr. 10 ljudi?

PS: kje se da kaj pametnega pojest na Bledu za zmerno ceno?

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
- mislim da je 12€ po osebi
- na eno pletno gre 18 oseb
- odvisno od pletnarja
- redko kje
smile-1.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Predno prides na bled, predlagam na kroziscu pri avtocesti zaviti do bliznje gostilne k ma se domac pir, mas pice, vsegaboga testenin, kalamare, zrezke, dunajce tko da tam mora vsak nekaj dobit zase za zmirno ceno. Pa se zunaj se lepo sedi nekaj razgleda in ce mate mulce lahko skacejo po kanvasu

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Za ostalo ne vem, za jest je blo pa dobro v eni mehiški hiši (mimo avtobusne levo dol po bregu in na koncu brega takoj levo), pa tudi ne preveč drago.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.151
-8.780
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Kakšne so kaj cene za prevoz na otok?
Koliko oseb sprejme ena pletna?
Se da kaj dogovarjat okoli cene za npr. 10 ljudi?
12€ odrasel, otrok pol cene.
Toliko, da je polna, kar lahko pomeni tudi 25 japončkov
evil.gif

Za več ljudi se da dobiti malo popusta, samo ne pričakuj da boš kaj dosti barantal.

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.987
17
38
Bled
Če že ravno moram it jest nekam okoli Bleda, grem na pico v Rustiko (Bled, pri cerkvi), Mehiška (Lesce), domača gostilna (Batišt, Bohinjska Bela)

sad

Guru
24. avg 2007
21.263
9.891
113
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
- odvisno od pletnarja
- redko kje
smile-1.gif
Hm, so pa zlatarji.
Bomo potem raje najeli dva čolna in se še malo razmigali zraven, ker 120 eur je pa preveč. Pa videl sem, da farmoštri tudi kasirajo po 3 eur na glavo za vstop v cerkvico. Bemu, greš na Bled, pa gre pol minimalne plače brez kakršnegakoli preseravanja.
Kje se splača parkirat ali je povsod enako drago?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
gostilna gala.nč posebnega ne pivo ne hrana pač na ravni picerije

Ja nc posebnega, kaj pa je posebnega na bledu? Men cist zadovoljiva gostilna. Stem da dobis vsegaboga notri oziroma za vsak zelodec nekaj za zmerno ceno.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
- odvisno od pletnarja
- redko kje
smile-1.gif
Hm, so pa zlatarji.
Bomo potem raje najeli dva čolna in se še malo razmigali zraven, ker 120 eur je pa preveč. Pa videl sem, da farmoštri tudi kasirajo po 3 eur na glavo za vstop v cerkvico. Bemu, greš na Bled, pa gre pol minimalne plače brez kakršnegakoli preseravanja.
Kje se splača parkirat ali je povsod enako drago?
E, jebiga, nisi več v socializmu - če hočeš prestiž, plačaj. Blejski otok je eden redkih otokov v Sloveniji in pa edini s stavbami gor. Vlada je farjem otok dala nazaj v naravi, torej plačaj njim za vstop v cerkvico in vlečenje za zvok za srečo, kao. (Ko sem se jaz ženil, je blo zvonjenje še zastonj
cool-1.gif
). Vesel bodi, da se lahko sploh sprehajaš ob obali (če greš npr. na Vrbsko jezero, obalo vidiš samo z avtoceste, ostalo je vse privat in prepovedan prehod).

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Odlična picerija na Bledu z zelo ugodnimi cenami je na cesti, ki pelje na Blejski grad, na prvem ovinku!!! Zelo priporočam, obiščem jo vedno, ko sem tam okoli!

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
967
119
43
Citat:
Uporabnik hooger pravi:
Če že ravno moram it jest nekam okoli Bleda, grem na pico v Rustiko (Bled, pri cerkvi), Mehiška (Lesce), domača gostilna (Batišt, Bohinjska Bela)
Dej povej, a ma Jani dobr za jest ali je bl zajeb.antsko, kot je on sam?
grin1.gif