Ti zdaj po svoji stari navadi zavajaš s podatki za izgradnjo Nordijskega centra Planica. ta je res bil zgrajen s sredstvi EU v veliki večini, s tem, da je po mojih (precej sigurnih) podatkih del sredstev za prenovo skakalnic "ostal v luftu" zaradi gradbene papirologije. Ampak to je vseeno manjši del stroškov izgradnje/prenove NC Planica.€U 90 %.
Pa dobr kaj ti ni jasnu? Prižgi xK tv in daj na SLO2 ter poglej koliko folka je. Sigurno so slovenci se grupno odločili, da ne bodo šli v źivo gledat. Sploh, ker je tak dogodek.Malo že pretiravate s temi cenami. Družinska karta je 119€. Se mi zdi fer cena za 2 odrasla in 2 otroka. Hrana in pijačo imaš lahko v nahrbtniku. Samo ne smeš imeti steklenic in pločevink. Plastenke in tetrapake pa imaš lahko.
Kaj je fer za koga je nepomembno. Trg sam pove, koliko požre....Malo že pretiravate s temi cenami. Družinska karta je 119€. Se mi zdi fer cena za 2 odrasla in 2 otroka. Hrana in pijačo imaš lahko v nahrbtniku. Samo ne smeš imeti steklenic in pločevink. Plastenke in tetrapake pa imaš lahko.
A, I, F?Hvala bogu. Letosnje zimske pocitnice so bile idilicne. Kdor smuča, se ve... Kam bi zdej spet v tej zalosti...
Res je. Samo se vedno, gre za princip.Hvala bogu. Letosnje zimske pocitnice so bile idilicne. Kdor smuča, se ve... Kam bi zdej spet v tej zalosti...
A, I, F?
Hvala bogu. Letosnje zimske pocitnice so bile idilicne. Kdor smuča, se ve... Kam bi zdej spet v tej zalosti...
toj treba počakat na polete marca
PutinOčitno sončna slepota....
Kdo bo prevzel odgovornost za porazen obisk Planice?
Hvala bogu. Letosnje zimske pocitnice so bile idilicne. Kdor smuča, se ve... Kam bi zdej spet v tej zalosti...
Samo da je sneg. Zelenica je zakon, čeprav je danes vleklo kot pri norcih. Pa Viševnik tudi, smo včeraj ujeli pravi trenutek!hja, letos je bilo srecno naklucje...