Planica 2023

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
ksz
Jaz ne vem, to je vseeno svetovno prvenstvo. Kakšne so bile kaj cene recimo na prejšnjem prvenstvu?
Sicer jaz na take zadeve ne hodim, sem bil pa na par hokejskih prvenstev, recimo sem prav poiskal karte iz prvenstva 2015 na Češkem. Tekme naših z Belorusijo 490 kron, s Finsko 790 kron, z Rusijo 1290 kron ter s Slovaško (ker je itak zaradi Slovakov bila razprodana) 1690 kron. Spomnim se da sem leta 2005 v Innsbrucku dal za tekmo Švedska Danska 45 €. Torej a so res tako napihnjene cene ali se samo mi ne zavedamo kaj pomeni svetovno prvenstvo.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.989
775
113
Cene so za Slovenijo zasoljene. In ponudbe in kart. Druga stvar pa je, da razen skokov so vse ostale tekme bolj kot ne nezanimive za veliko večino.
Hokejsko prvenstvo je na žalost nekaj stopnič višje tekmovanje kot pa teki pa skoki. Če bi bil vsaj še biatlon zraven bi bilo boljše. Tako pa pač ne.

PS: Razen skokov tud po tv verjetno ne bom nobene druge tekme pogledal.

• Všeč mi je
Reactions: Hondi

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Lahko se prepiramo ali je drago ali ni, to so nam tujci pokazal kako je, ker so se v Itali rezerviral nočitve. Sem siguren, če bi bile cene za slovence, bi moja familija bila gor. To smo se odločil že pred časom a so nas karte odvrnile od tega.

• Všeč mi je
Reactions: Hondi in Hanzi

kemb

Majstr
7. okt 2018
803
818
93
Bomo videli kako bo zasedeno danes, na moški tekmi. Če bo kaj boljše....

22. jul 2007
13.440
1.679
113
124
Po tribunah sodeč bolj žalostno.
Zajeta slika.PNG

• Wow
Reactions: novaa

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Mojih ne zanima, hehe. Mali je gladko stran pogledal (pa ful rad smuca, tole pa no-go), frcafele pa tud samo: Aaa, kaj bi?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Najprej so se zaklali s kartami, ki so za povprečnega Slovenca predrage in povprečni Slovenec bo šel navijat za naše in tuje. On gre s prijatelji na busu spije in ko zmanjka pije v Planici pa ni važna cena.
On je tam zaradi navijaškega vzdušja!
Tega ni.
Reklamirajo zastonj prevoz z vlakom in potem z busom do tja. Tega ni. Vlak pride... busov pa ni ker niso usklajeni s tistimi 16 dnevnimi vlaki. Halo? Kdo se iz koga dela norca! Za piko na i pa pelje samo do Rateč naprej pa peški. Sej gre... sam zakaj? Trole mogoče? Za skoke lansko leto je bilo.
Hrana pa dražja kot na Kredarici.
Tam je pol Kranjske klobase 6,5€ če primerjam z najcenejšo hrano.
Pa kaj so cenzurirali pri hrani?

Škoda, da se samo govori o ceni.
Lahko bi živeli leta od tujcev, ki bi hvalili našo naravo in poceni gostoljubnost.
Pa ne bomo ker smo mi Slovenci spluvali organizatorja samo zato, ker je pogoltnen.
Škoda.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Groza res, prav zalostno je videt. Cene navil k da jim je zadnjic (no, saj mogoce pa je). Politicarji... Hvala bogu, da folk ni neumen in po TV gleda, ce ga ze zanima.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
ja, pivo je se res dost ok cena... zganje je bolano, gin 7e? vino, 1dcl 3,5e... pa ne more bit en tamal spricar 5e... da o hrani ne govorim...

mene recimo moti cena dnevne karte. kaj mene briga, kaj vse mi ponujajo v karti. jaz bi recimo rad sel pogledat le tekmovanje. ne zanima me prevoz, in zabavno dogajanje po tekmovanju. ce bom zelel na koncert, bom ze kasneje doplacal. neko druzina pa tudi ne bo po celodnevnem stanju na mrazu cakala se koncert zvecer/popoldne.

to bi mogla bit osnovna karta okol 35e, ostalo se pa pac doplacuje po zelji potrosnika.

sicer je pa se taprava planica cez mesec, sej bojo takrat lepo pokasiral.

sicer pa tudi taki clanki ne pripomorejo ravno k pozitivni publiciteti.

sandichamp

Fizikalc
10. avg 2007
479
29
28
Malo že pretiravate s temi cenami. Družinska karta je 119€. Se mi zdi fer cena za 2 odrasla in 2 otroka. Hrana in pijačo imaš lahko v nahrbtniku. Samo ne smeš imeti steklenic in pločevink. Plastenke in tetrapake pa imaš lahko.