Planica 2023

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.758
6.750
113
pri taščici
Malo že pretiravate s temi cenami. Družinska karta je 119€. Se mi zdi fer cena za 2 odrasla in 2 otroka. Hrana in pijačo imaš lahko v nahrbtniku. Samo ne smeš imeti steklenic in pločevink. Plastenke in tetrapake pa imaš lahko.
Kot bi sel v opero na Dunaj, pa ne bi dal za garderobo plašča.
Ali pa da bi cehi sli v portoroz v metropol pa pir s seboj nosili pri kosilu.

Ce bi dali cene "na polovico", bi imeli 3mio+, tako bodo pa.imeli 3-.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Karte v Planici so tuk drage da si jo tud Musarca ni zmogla kupit jo.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.242
2.517
113
Če vas glih zanima - konec januarja Francija Morzine/Avoriaz, karta 6 dni Portes du Soleil (nekih 700km prog v F in CH), app 2 (mali) spalnici, 150m od gondole, tuto completo s hrano in prevozom = 680€/osebo - 4 osebe.

kemb

Majstr
7. okt 2018
803
818
93
Režiser je zelo dober, da čim manjkrat pokaže gledalce. Res je žalostno gledat, ko je takole prazno, kot v Kuusamu na Finskem...
Kam je požrešnost pripeljala tako velik športni dogodek.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Današnja ekipna tekma je pokazala, da sanje organizatorjev, da bodo prišle gledat elite in da je treba naval plebejcev ustaviti s "primerno" ceno, niso imele osnove. Mogoče je res težko uganiti dovolj zgodaj maksimalno smiselno ceno za obiskovalce, da bo primeren obisk, čudi pa me jamranje hotelirjev. Nič jih ne stane vsakodnevna raziskava konkurence na booking-u in vidiš, pri čem si ter takoj ustrezno ukrepaš.
Sicer so skrbi povsem odveč. Na koncu bomo prvenstvo vseeno plačali mi. Ali preko vstopnic ali preko davkov. Zaradi več ali manj obiska ne bo nihče od managementa in drugega plačanega osebja ob plačo ali kaj podobnega. Mogoče bodo nategnili kakega naivnega podizvajalca.

• Všeč mi je
Reactions: optiplex in hermann

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Pri vsem denarju, ki so ga vložili nimajo za ureditev nočne razsvetljave od Planice do Kranjske Gore?
Par reflektorjev in po koncu se jih pospravi...

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.061
4.258
113
Današnja ekipna tekma je pokazala, da sanje organizatorjev, da bodo prišle gledat elite in da je treba naval plebejcev ustaviti s "primerno" ceno, niso imele osnove. Mogoče je res težko uganiti dovolj zgodaj maksimalno smiselno ceno za obiskovalce, da bo primeren obisk, čudi pa me jamranje hotelirjev. Nič jih ne stane vsakodnevna raziskava konkurence na booking-u in vidiš, pri čem si ter takoj ustrezno ukrepaš.
Sicer so skrbi povsem odveč. Na koncu bomo prvenstvo vseeno plačali mi. Ali preko vstopnic ali preko davkov. Zaradi več ali manj obiska ne bo nihče od managementa in drugega plačanega osebja ob plačo ali kaj podobnega. Mogoče bodo nategnili kakega naivnega podizvajalca.
Hoteli so zaradi prireditve tudi dvignile cene in prepodile redne oz nakjučne goste...
win win

Tako prazen Bled kot je bil včeraj ga že dolgo nism videl.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe