Planica 2023

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.577
10.794
113
Koliko bi vas slo, ce bi karta bila pol cenejsa. Koliko, ce bi bila zastonj? Jaz ne grem v takmulme stat tja, ce mi placajo. In sem bila kot otrok velikokrat v Planici, mogoce sem kje na tisti sliko celo in trpela. Z veseljem pa pogledam skoke na TV. Premraz je za bit zuni, ce nic ne delas in v vsakem primeru zoprno, ce kaj na glavo pada.

Je pa res bolj zalosten pogled, vzdusje mnozice naredi svoje
jaz tudi ne bi šel, sam glede na preteklost in množice, očitno je klientela ki bi šla, ob normalnih cena , pogojih itd...

• Všeč mi je
Reactions: Pepe in Hanzi

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.755
6.750
113
pri taščici
Koliko bi vas slo, ce bi karta bila pol cenejsa. Koliko, ce bi bila zastonj? Jaz ne grem v takmulme stat tja, ce mi placajo. In sem bila kot otrok velikokrat v Planici, mogoce sem kje na tisti sliko celo in trpela. Z veseljem pa pogledam skoke na TV. Premraz je za bit zuni, ce nic ne delas in v vsakem primeru zoprno, ce kaj na glavo pada.

Sodec po starih slikah je bilo nekoc bolj toplo.
Pa nam prodajajo segrevanje zemlje....
Al pa so imeli boljse cevlje in cunje

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.239
2.517
113
Bodimo posteni
Za slab obisk so krivi tudi slabši uspehi nasih športnikov v zadnjem casu. Ema Klinec ima zadnjih XY tekem same uvrstitve na stopničke, enako Lanišek, Zajc je vedno med prvih 10!
Poleg seveda visokih cen vstopnic, hrane in pijace.
Da bi imeli zdele Peterko, Prevca, Majdicevo....bi bilo ljudi vsaj pol vec ob trenutnih cenah. Nič ne bi bilo. Preberi si Frenka - "skokci" 90-130m ne zanimajo nikogar. Vsi čakajo na 300+m čez tri tedne.
Ampak to bi organizatorji lahko predvidevali. Saj je in zato je sanjal o skandinavcih.
Ce bi bile skupinske karte po "20" evrov(kos) bi najbrz sel iz vsake vasi avtobus v Planico. Beri višje - niti slučajno.
Ce hodijo na novoletno turnejo v Nemčijo, ne vem zakaj ne bi hodil v Planico.
In ja, na tak dogodek gres tudi zaradi druzbe, ki gre s tabo ali pa ki jo srecas gor.
Ce je prazno izpades "osel".
Ce je polno, pa te ni, si pa spet osel.

Točno tako. Še Stožic ne napolnimo za fuzbal. Če ni Luke in Gorana je tudi košarka na pol prazna.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.755
6.750
113
pri taščici
Same stopničke?
Na katerem mestu v skupnem sestevku so ze nasi skakalci?

Lanisek je tretji, (kraft mu hudo diha za ovratnik) , zajc 9. potem pa 16+
Kolk globusov bo letos podeljenih nasim?

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.239
2.517
113
Same stopničke?
Na katerem mestu v skupnem sestevku so ze nasi skakalci?

Lanisek je tretji, (kraft mu hudo diha za ovratnik) , zajc 9. potem pa 16+
Kolk globusov bo letos podeljenih nasim?
Najmanj en globus - za polete! Takrat ko boš ti tam v živo navijal.

Pravi slovenceljni smo!

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Sodec po starih slikah je bilo nekoc bolj toplo.
Pa nam prodajajo segrevanje zemlje....
Al pa so imeli boljse cevlje in cunje

- sodeč po slikah primerjaš februarsko Planico s Planico konec marca (če pogledaš zadnjih 10 let boš prav tako kot v osemdesetih in devedesetih konec marca v Planici težko našel zasneženo smreko in led na parkingu (kot danes, en mesec prej).
- sodeč po koledarju pred 30 leti še niso laufali snežni topovi vsakič ko je temperatura padla pod 5 stopinj.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Še ena iz 60ih let, ko je bila Planica še od ljudi, ne od kapitala

FqCdfpVXwAA4If2

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
Ko je masa ljudi, ne moreš računati, da bodo delovali po tvojih pravilih, temveč moraš tako ali drugače skrbeti (s silo), da se pravila upoštevajo. Če so pijanci lahko prevrnili stojalo, je nekdo prej resno zajebal. Zanašati se, da v masi ni pijanih, motenih ali hudobnih ljudi, je naivno.
Sicer pa vsa čast prostovoljcem ...
se strinjam, vendar pri takratni masi ljudi ne moreš preprečiti z N številom redarjev, da nekdo ne spleza na stolp ozvočenja in naredi 3,14zdarijo

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
❄️ Pa še čisto snežno sveža novica iz Zgornjesavske doline: Občina Kranjska Gora od danes dalje vsem občanom občine Kranjska Gora zagotavlja vstopnice za ogled vseh tekem svetovnega prvenstva v nordijskem smučanju v Planici ❄️

Prevzem vstopnic je možen z osebnim dokumentom, ki izkazuje stalno bivališče v Občini Kranjska Gora. Vstopnice lahko vsi občani od danes naprej prevzamejo na blagajni na vstopni točki v Planico - Ledinah v Ratečah, pred vstopom na prizorišče v Planici. Prevzem vstopnic je mogoč vsak dan od 9.30 ure dalje.
“Obenem se organizator zahvaljuje občankam in
občanom za potrpežljivost in razumevanje, ki ga
imajo do organizacije tega dogodka”, so še zapisali na profilu Kranjska Gora.

Kranjska Gora
Zgornjesavska dolina
Planica Nordic
sLOVEnija
Planica Nordic Center

• Všeč mi je
Reactions: Hondi