Planica 2023

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Zakaj Golob kot levičar ni razdelil bone za Planico in počitnice? Če jih je lahko super desničar Janša 200€, bi jih levičarji morali dati še 2x toliko. Pa bi bile polne tribune potem.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
1677621803141.png

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
zakaj talec?

a bi raje videl, da bi ble zdele pocitnice, da druzine ne bi imele kje spat? valda so jih prestavili da, so prenocisca frej, pa se turizem lahko veckrat kasira. win-win-win, 3x win za vse.
A zdaj je pa vse razprodano in ne bi vlo za solarje? Po moje pa ne bi blo problema k ni spet tako, da pa cela slovenija uleti v KG in vse skupnzadusi. Pac bi res zafilal kapacitete za spat (a ni to cilj, ki se ga lovu?) pa se katera druzina bi se najbrz napopala na prizoriscu, ce drugo ne, da se prfocka in vsaj ne bi tako jadno zgledalo pa po zobeh jih ne bi vlacil. Ne more pa en salabajzerizem (tole je tocno to) po mili volji premikat ulaufanga drzavnega solskega sistema. Kaj se gremo? Vse to samo pove, kako moc ima ta salabajzerska mafija pri nas. Ne vem, moje mnenje je pac tako. Obstajajo prioritete in ta 'nadstandardni' dogodek pac ni nekaj zaradi cesar bi to premikal. Ker tole potem odpre vrata za ostale druge bedarije, cesar si pa ne zelim. Pa imam rad sport pa vse ampak nekje je meja.

se pa tud meni ze smilijo organizatorji. tok jih po zobeh vlacijo, pa vsi vemo, da tud ce bi bila cenej karta, folk ne bi ravno drl tja. tipicen slovenceljski linc.
Meni pa ne, sploh ko vidim kak master plan so imeli nas rajo / plebs 'umaknt' in furat nadstandard. Majo tocno to kolkr so vredni in kar si zaslutijo. S tako organizacijo pac vec ne dobis.
malo razmisljam, da bi jim cez vikend nesel kaksen euro. sicer od mene ne bojo glih obogatel, ampak nekaj pa bo.
Zakaj pa ne? Upam, da se bos imel lepo. Porocaj. Sam bom preskocil in najverjetneje zar aktiviral.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-381
113
a joj, ta vecna uzaljenost... pa kdo ti kej hoce? pa na bledu te tud ne marajo, a ne?

pa dober tek!

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.710
1.060
113
Ma kaki. Nobena uzaljenost. Povem kar mislim glede na videno. Predvsem pa lahko izbiram in grem tja kamor zelim in se pocutim ok. Eni pa radi hodijo tja kjer jih hebejo v glavo in so se veseli. Ni kaj, vsakemu svoje.

Hvala, enako.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Sem bil v Kranjski Gori ker sem slišal da se bo videl polarni sij pa je bilo oblačno, eh... Aja SP vse bolj mrtvo kot, da se pripravljajo na SP in ne da so sredi njega.
Cel kup prikolic s hrano, odrov... Ni da ni.
Ni pa ljudi kot bi si mislil. Cel kup reprezentanc in tega. Ni pa 50k ljudi.
Natakarica ko sem šel na kavo je rekla, da so med korono vedeli kaj bo 2 dni vnaprej. Zdaj pa zjutraj ne vedo kaj bo. Manjka jim info od organizatorja. Gledajo števce prometa na cesti ker to delajo od skozi da približno vedo koliko ljudi bo v KG. Ni pa to to.

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
eh, nikoli ni prov.....
Sedaj ko je prazno, nekateri vpijejo: PRestavili so nam počitnice, vse za turizem...... Če bi bilo obratno in ne bi prestavili počitnic in bi bili hoteli polni od tujih ekip, bi vsi vpili na šolnike, zakaj se niso prilogodili, a niso videli da je SP in da ne morejo itii smučat v KG.....

Tako kot je Petek rekel... pri nas ni interesa gledat tekačev... Realno na srce: Koliko vas spremlja Svetovni pokal, ne prvestvo, v tekih? Recimo da jih nekaj pogleda šprinte, ker so kratki in zanimivi..... Kaj pa ostale discipline?

Kje se je zalomilo, da so izgubili tujino? Marketing, predrage karte, prevelika oddaljenost skandinavcev? Tega ne bom komentiral, ker je moje znanje prekratko....

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf in msenjur

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.755
6.749
113
pri taščici
Bodimo posteni
Za slab obisk so krivi tudi slabši uspehi nasih športnikov v zadnjem casu.
Poleg seveda visokih cen vstopnic, hrane in pijace.
Da bi imeli zdele Peterko, Prevca, Majdicevo....bi bilo ljudi vsaj pol vec ob trenutnih cenah.
Ampak to bi organizatorji lahko predvidevali.
Ce bi bile skupinske karte po "20" evrov(kos) bi najbrz sel iz vsake vasi avtobus v Planico.
Ce hodijo na novoletno turnejo v Nemčijo, ne vem zakaj ne bi hodil v Planico.
In ja, na tak dogodek gres tudi zaradi druzbe, ki gre s tabo ali pa ki jo srecas gor.
Ce je prazno izpades "osel".
Ce je polno, pa te ni, si pa spet osel.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.755
6.749
113
pri taščici
Avio karta iz norveske v zagreb(najbrz tudi kam blizje se najde kaj pametnega, ali pa bi carterje naredil) stane pol dnevne vstopnice. Tako da je to tezko razlog ;)

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.959
6.574
113
Koliko bi vas slo, ce bi karta bila pol cenejsa. Koliko, ce bi bila zastonj? Jaz ne grem v takmulme stat tja, ce mi placajo. In sem bila kot otrok velikokrat v Planici, mogoce sem kje na tisti sliko celo in trpela. Z veseljem pa pogledam skoke na TV. Premraz je za bit zuni, ce nic ne delas in v vsakem primeru zoprno, ce kaj na glavo pada.

Je pa res bolj zalosten pogled, vzdusje mnozice naredi svoje

• Všeč mi je
Reactions: roCkY in Samo Svoj