To naj obdržijo tudi v prihodnje.Meni se zdi prav, da so šolske počitnice prestavili. Običajni termin je tako ali tako malo pozen za trenutne klimatske razmere.
To naj obdržijo tudi v prihodnje.Meni se zdi prav, da so šolske počitnice prestavili. Običajni termin je tako ali tako malo pozen za trenutne klimatske razmere.
pred uro je še bilo 800.000 škode.
pred uro je še bilo 800.000 škode.
A zdaj je pa vse razprodano in ne bi vlo za solarje? Po moje pa ne bi blo problema k ni spet tako, da pa cela slovenija uleti v KG in vse skupnzadusi. Pac bi res zafilal kapacitete za spat (a ni to cilj, ki se ga lovu?) pa se katera druzina bi se najbrz napopala na prizoriscu, ce drugo ne, da se prfocka in vsaj ne bi tako jadno zgledalo pa po zobeh jih ne bi vlacil. Ne more pa en salabajzerizem (tole je tocno to) po mili volji premikat ulaufanga drzavnega solskega sistema. Kaj se gremo? Vse to samo pove, kako moc ima ta salabajzerska mafija pri nas. Ne vem, moje mnenje je pac tako. Obstajajo prioritete in ta 'nadstandardni' dogodek pac ni nekaj zaradi cesar bi to premikal. Ker tole potem odpre vrata za ostale druge bedarije, cesar si pa ne zelim. Pa imam rad sport pa vse ampak nekje je meja.zakaj talec?
a bi raje videl, da bi ble zdele pocitnice, da druzine ne bi imele kje spat? valda so jih prestavili da, so prenocisca frej, pa se turizem lahko veckrat kasira. win-win-win, 3x win za vse.
Meni pa ne, sploh ko vidim kak master plan so imeli nas rajo / plebs 'umaknt' in furat nadstandard. Majo tocno to kolkr so vredni in kar si zaslutijo. S tako organizacijo pac vec ne dobis.se pa tud meni ze smilijo organizatorji. tok jih po zobeh vlacijo, pa vsi vemo, da tud ce bi bila cenej karta, folk ne bi ravno drl tja. tipicen slovenceljski linc.
Zakaj pa ne? Upam, da se bos imel lepo. Porocaj. Sam bom preskocil in najverjetneje zar aktiviral.malo razmisljam, da bi jim cez vikend nesel kaksen euro. sicer od mene ne bojo glih obogatel, ampak nekaj pa bo.
nej zimske prestavjo kr na 10. januar, prvomajske pa na 20. januarTo naj obdržijo tudi v prihodnje.