Planet Janša

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.913
4.084
113
Ko sem isto predlagal potencialnim zmagovalcem na prihodnjih volitvah pred par dnevi, ste se pa norca delali. Glavno da IJJ Alter bere in ideje pobira.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.479
583
113
45
Še vedno Rdeči revirji
SDS predlaga, da bi na volitvah stranke imele enotno številko v vseh volilnih enotah (sedaj je 8 različnih).

Očitno menijo, da so njihovi volivci tako nesposobni, da si lahko ločijo samo po številki. Naj to ostane tako kot do sedaj.

• Všeč mi je
Reactions: Robert

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.090
5.159
113
Mogoče bi lahko vprašal volivce stranke "nič od tega" kaj menijo o volilni pismenosti. Kaj je sploh fora tega, da se v vsaki enoti označuje z drugo številko, razen, da se v sistem namenoma vnaša zmeda?

• Všeč mi je
Reactions: sajkek

jello

Guru
22. sep 2008
11.035
4.262
113
Mogoče bi lahko vprašal volivce stranke "nič od tega" kaj menijo o volilni pismenosti. Kaj je sploh fora tega, da se v vsaki enoti označuje z drugo številko, razen, da se v sistem namenoma vnaša zmeda?
Res totalna zmeda in zarota, ni fer do nepismenih, v soboto na golažu v LJ ti na roko napišejo 8, naslednji dan v NM pa pod 8 voliš proti njim.

Ideja je bila da bi uvedli barve, pa spet ni fer do barvnoslepih, še manj do zweitakterjev, ki bi obkrožali kar celo mavrico. Ksihti kandidatov tudi odpadejo, ker bo folk volil s pljunkom. Ostanejo samo še emođiji, te vsak razume in vsak si jih lahko razlaga po svoje. Winwinwin. Itak so po volitvah vsi zmagovalci.

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.090
5.159
113
Super je, da v tem sestavku nisi popolnoma nič povedal si pa marsikaj napisal.
Evo, jaz sem barvno slep. Kaj pa sedaj, boste podprli stanke z barvnimi oznakami, da se čimbolj zmede ljudi in zjebe take kot sem jaz? Po možnosti lahko dodaš še kake žaljivke o nepismenih in manj izobraženih, da si dvigneš ego, če se po tem bolje počutiš.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

jello

Guru
22. sep 2008
11.035
4.262
113
Čustvene izlive lahko prihraniš, dajva bolj počasi, da se ti ne bo treba jezit ker ne razumeš. Na volišču gledaš svojo stranko pod številko 5 in si zmeden ker je ista stranka na listku v LJ pod številko 8? Ja?

To je približno tako kot da se vsedeš v svoj avto in si zmeden, ker imajo nekateri volan na desni, tvoj je pa na levi.

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.090
5.159
113
Izliv si ti sam, zdaj ali si čustven ali ne, je pa druga stvar.
Vprašanje je, zakaj ne bi bilo to poenoteno po celotni državi. Kakšna je korist od tega, da se za vsako enoto tiska drugače?

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.960
8.260
113
sploh nisem vedela, da so različne. brez veze...
ampak vedno je pa treba probati potisnit zraven še nekaj glupega. Kot je volilni molk. Že zdele serjejo in bodo vse do marca, ampak bi še na zadnjo soboto, ko si načeloma folk lahko končno malo oddahne.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.589
2.982
113
Vprašanje je, zakaj ne bi bilo to poenoteno po celotni državi. Kakšna je korist od tega, da se za vsako enoto tiska drugače?
Ker v tem primeru bi RKC poslala samo en mail okrog..."glasajte za nas, mi jedini smo spas". Ker so pa različne številke, pa morajo segmentirati bazo in razpošiljati različno vsebino.
Mlačno, toplo,....vroče, vroče!!!! :valjamse:

Ko je bil Tito živ, je bilo vse poenoteno. LP.

• Všeč mi je
Reactions: delter333

jello

Guru
22. sep 2008
11.035
4.262
113
Ko bodo uredili zaporedne bo težava da je tudi font različen in boš spet zmeden. Ubistvu te že moti, samo da tega še ne veš. Zarota in namerno vnašanje zmede. Zakaj moram jaz obkrožit arial, moj kolega v sosednji volilni enoti pa ua enako izbiro comic sans.

mistique

Guru
16. jun 2009
15.589
2.982
113
Če boste usklajevali predlog za wc lističe glasovalne listke, jaz predlagam, da uporabljamo fonte Nora24 na troslojnem papirju! Hvala! LP.

• Haha
Reactions: jendomen

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.960
8.260
113
Za tole pa res ne. Kot je en zupnik rekel enkrat: Eni raje kake stvari med tednom naredijo, da nimajo vikenda pokvarjenga...

• Haha
Reactions: brane_new