Planet Janša

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.869
432
83
Vipavska dolina
O Brežnjevu boš moral povedat malo več, na kaj točno ciljaš.
Sueško krizo je zakrivil Egipt, ne Izrael.
Kolikor mi je znano je Brežnjev "podaril" del ruskega ozemlja Ukrajini, vsaj tako sem nekoč slišal. Naj bi bilo ravno to ozemlje katerega hočejo Rusi sedaj nazaj.
Zanimivo da so UN bilo nastanjeni v Egiptu in ne Izraelu, zgleda so preprečevali da bi Egipt napadel Izrael..
Mislim da je JLA bila takrat 11 let s svojimi vojaki prisotna dol, moj oče je bil s 5 ali 6 kontigentom.

BLABLABLA

Guru
28. sep 2007
2.954
1.221
113
Kolikor mi je znano je Brežnjev "podaril" del ruskega ozemlja Ukrajini, vsaj tako sem nekoč slišal. Naj bi bilo ravno to ozemlje katerega hočejo Rusi sedaj nazaj.
Zanimivo da so UN bilo nastanjeni v Egiptu in ne Izraelu, zgleda so preprečevali da bi Egipt napadel Izrael..
Mislim da je JLA bila takrat 11 let s svojimi vojaki prisotna dol, moj oče je bil s 5 ali 6 kontigentom.
Menda je bil to Hruščov in ne Brežnjev...

A mi zdaj lahko dobimo Istro, pa Krk in Cres nazaj potem, ko je Edi Bakariču podaril ta slovenska ozemlja???

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.869
432
83
Vipavska dolina
Ok, potem je bil mogoče Hruščov, ne bom se stavil.

Koliko pripadnikov slovenske manjšine pa živi tam? 95% ali več?

Še zadnjič, moje mnenje o tej vojni in ne pišem da imam prav.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.848
12.127
113
kod Džej-Zija
Ok, potem je bil mogoče Hruščov, ne bom se stavil.

Koliko pripadnikov slovenske manjšine pa živi tam? 95% ali več?

Še zadnjič, moje mnenje o tej vojni in ne pišem da imam prav.
Bil je Hruščov.

Edi je zajebal najmanj tisti kos Istre med Mirno in Dragonjo. Zamenjal reki med sabo in lep kos Istre podaril Hrvaški. Sicer pa, zakaj bi se sekiral, Jugoslavija bo itak za večno. Aja, ne.

Piton

Guru
11. apr 2022
1.925
-18
113