O Brežnjevu boš moral povedat malo več, na kaj točno ciljaš.
Sueško krizo je zakrivil Egipt, ne Izrael.
je rekel največji poznavalec zgodovinskih dejstev iz balkana (banana)Ker pred tistim oktobrom, se ni kaj dosti poročalo o tem ali pa samo tebe ni kaj prida zanimalo.
Kaj si z drisko želel povedat?je rekel največji poznavalec zgodovinskih dejstev iz balkana (banana)
Kolikor mi je znano je Brežnjev "podaril" del ruskega ozemlja Ukrajini, vsaj tako sem nekoč slišal. Naj bi bilo ravno to ozemlje katerega hočejo Rusi sedaj nazaj.O Brežnjevu boš moral povedat malo več, na kaj točno ciljaš.
Ja, kaj ti ni jasno, obriši si že enkrat tvojo rupo!Kaj si z drisko želel povedat?
Menda je bil to Hruščov in ne Brežnjev...Kolikor mi je znano je Brežnjev "podaril" del ruskega ozemlja Ukrajini, vsaj tako sem nekoč slišal. Naj bi bilo ravno to ozemlje katerega hočejo Rusi sedaj nazaj.
Zanimivo da so UN bilo nastanjeni v Egiptu in ne Izraelu, zgleda so preprečevali da bi Egipt napadel Izrael..
Mislim da je JLA bila takrat 11 let s svojimi vojaki prisotna dol, moj oče je bil s 5 ali 6 kontigentom.
Koliko Hrvatov živi tam?? Oz je živelo v času Podaritve?...Ok, potem je bil mogoče Hruščov, ne bom se stavil.
Koliko pripadnikov slovenske manjšine pa živi tam? 95% ali več?
Še zadnjič, moje mnenje o tej vojni in ne pišem da imam prav.
Bil je Hruščov.Ok, potem je bil mogoče Hruščov, ne bom se stavil.
Kolikor mi je znano je Brežnjev "podaril" del ruskega ozemlja Ukrajini, vsaj tako sem nekoč slišal. Naj bi bilo ravno to ozemlje katerega hočejo Rusi sedaj nazaj.
Zanimivo da so UN bilo nastanjeni v Egiptu in ne Izraelu, zgleda so preprečevali da bi Egipt napadel Izrael..
Mislim da je JLA bila takrat 11 let s svojimi vojaki prisotna dol, moj oče je bil s 5 ali 6 kontigentom.
Ne razumem. Meja je, kjer je. Vsak se lahko preseli, ce mu tam ni vsec. Al oni bi pa kar drzavno mejo prestavili?Ok, potem je bil mogoče Hruščov, ne bom se stavil.
So ti odpovedali termin v Ljubljana Polje?Ja, kaj ti ni jasno, obriši si že enkrat tvojo rupo!
So tebe morali prekovrste sprejet.So ti odpovedali termin v Ljubljana Polje?