Planet Janša

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.891
3.457
113
Lucifer no :fredi:

Ker si glih mene citiral bom še jaz malo kalimeril v tvojem stilu, da si me čisto narobe razumel, ker moji "prispevki" tam so bili 1. odziv na sliko in 2. citat iz linka, ki ga je dal kajpace .
Šmrk, šmrk, jaz sem čisto narobe razumljen, zdaj pa skok na drevo. :fredi:

• Haha
Reactions: Gatto in Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.667
17.048
113
Ker si glih mene citiral bom še jaz malo kalimeril v tvojem stilu, da si me čisto narobe razumel, ker moji "prispevki" tam so bili 1. odziv na sliko in 2. citat iz linka, ki ga je dal kajpace .
Šmrk, šmrk, jaz sem čisto narobe razumljen, zdaj pa skok na drevo. :fredi:
Nič nisi bil narobe razumljen ampak si bil citiran zaradi lažjega razumevanja kako se je prišlo do zaključka, da je Janša Lucifer kar je v bistvu napisal kajpace, ti si bil pa (zgolj) sogovornik.

• Haha
  • Objave ne odobravam
Reactions: Gatto in jest5

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.262
778
113
tu in tam
Gnoj od človeka ne more biti nikoli fer. Saj vsi vemo kaj je tist pajac. Matej je bil pa vseskozi odličen moderator ne je banal pa nobene zamere. KameleOn pa je tudi dober človek samo ni bil dorasel moderiranju. Danes bi delal drugače.
Farško blebetalo sodi o drugih, sam pa za sosedi meče kamne zaradi gnilih jabolk, v nedeljo se pa prav ob istih sosedih prav svetohlinsko drži pri maši. Marsikaj ima folk za povedat o tem samooklicanem pravičniku na njihovem koncu.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.054
2.521
113
Saj Janšati tud taki veleumi kot se imajo, niso mogl nič dokazat.
Obsojen je zato ker ni, bi pa lahko. Si je pač sam kriv!

• Haha
Reactions: Gatto

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.008
4.082
113
Ljubljana
hmpg.net

jezek

Guru
24. jul 2008
4.356
1.845
113
Daj imenuj n-sranja. Sem malo bolj izobrazen kot ti, bil tudi ma diplomatskem parketu....pa sranj ne najdem, pa da me jebes. Pa si vsak vikend vzamem vsaj 10bur casa da si ogledam prejsnji teden rtv bestselerjev in pa nove....

• Haha
Reactions: Gatto in jest5

jello

Guru
22. sep 2008
10.546
3.983
113
Odveč je pena na ustih. Nova24 je profesionalno strankarsko trobilo. S tem ni nič narobe in tudi sami s tem nimajo težav, niti se ne delajo, da so kaj več kot to. Zaslužijo si publiko kot jo imajo in njihova publika si zasluži njih. Winwin.