Planet Janša

zakon

Guru
16. maj 2008
9.015
955
113
toti Maribor
Ko se začne stavek glede ravnatelja, potem je brezveze brati dalje. Ne vem kaj zadnje čase desničarje toliko moti Avdič? Zmanjkalo političnih tem?

• Všeč mi je
Reactions: jest5

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.965
2.531
113
1748328489537.png

Čisto po levičarsko!
Sem dal citat Golobove izjave, ki jo je dal na svoji sedmini v Arboretumu! :valjamse:

• Haha
Reactions: B81

Vadim

Guru
2. jul 2020
6.000
7.648
113
Ne vem kaj zadnje čase desničarje toliko moti Avdič? Zmanjkalo političnih tem?

Ker rad da na piko desne politike.
Godler, Žerjal, Artač... ti se zajebavajo čez vse, pa začuda nima nihče problema z njimi.

Podobno kot razni posvečeni nevladniki.
Težko narediš referendum za vode, potem pa v roku enega leta pribiješ, da nisi strokovnjak za kanalizacijo čez vodovarstveno območje.
Potem pa O-M-G, desničarji se spravljajo name in me žalijo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.405
6.414
113
blizu močvirne prestolnice
Pa še nekaj. Očitno mora biti kaj na temu, sicer ne bi šel v to, češ je čefur svoj čas revež in podobne. Enako kot tista tatica,ki nas je oropala za kar nekaj keša, je takoj šla na tak nivo

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.217
741
113
tu in tam
Kako veš da so laži? Oni pravijo da gre vse v humanitarne namene, kar pa dvomim. Še nobena humanitarna organizacija ni dala vse od sebe. Naj dokažejo, ni pa nič narobe če se ga sposodijo, tako kot on druge

Pa še nekaj. Očitno mora biti kaj na temu, sicer ne bi šel v to, češ je čefur svoj čas revež in podobne. Enako kot tista tatica,ki nas je oropala za kar nekaj keša, je takoj šla na tak nivo
A ti ni plačal za beljenje, da se tako vžigaš čez njega, ali pa si samo tako lepo slovenceljsko fovšeriten?