več kot 30 let po 45letni dobi še kar o tranzicijski neki neki. zdaj ni več tranzicije, zdaj je, kar sami znamo in pri čemer je bil aktivno tudi sam zraven in je soustvarjal in tudi vodil.
Vse skupaj je pa rezultat, ko nekdo, ki je bil vedno voden in ne ve nič o vodenju, postane voditelj. Pri tem ne mislim Janše, ampak slovenski narod. Mi smo nedorasli enim vlogam in kar imamo danes je posledica tega, ne pa titeja in kvazi tranzicije. Tranzicije je že zdavnej konec in tole je cilj ustrezen trenutnemu dometu. pač, dokler se prikladno vleče preteklost, da se izgovarja za nikakvo prihodnost že kar vnaprej, ker je tako pač lažje in ne zahteva nekega dela, znanja ali pameti, potem to ni problem nobene tranzicije, ampak je problem v infantilnem narodu, ki seveda ne more uspeti in prosperirati.
pa lahko se me za šporget nazaj pošlje. Trenutni fix, upam da pomaga za 5 min, za kaj dlje ne bo... jaz vedno z večjo nejevero gledam, kako malo je treba za diverzijo odraslega človeka, ki po drugi strani še verjame, da je izredno pronicljiv in se ga ne da nikakor usmerjati...