Planet Janša

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.373
965
113
E, prijatelj.

Ni bizarno kako je Karl Erjavec čist kot solza, čeprav je takrat imel resor za obrambo.

Pa kako noben ne govori o poslih z zamenjavo zastav m70 z 5.56 jurišno puško in kako je bil razpis prirejen za H&K (G36), pa je potem Arex z FN predelal F2000, da je ustrezal specifikaciji (in hkrati bil cenejši).

Ampak ej, jaz sem kreten, kaj bom vedel.
In kaj hočeš s tem povedati, da Janez ni dobil provizije?

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.373
965
113
Zakaj pa bi ga prijavljal? Dosegel je svoje, zakuril je svoje ovce in to mu je dovolj.
Za to bi moral odgovarjat. Lažne obtožbe, klevetanje....
P.S.: Včeraj so pri poročilih govorili o nastopu Musarjeve v Evropskem parlamentu. In Grims privleče v to debato povojna pobijanja ki so se zgodila pred 80 leti in pri tem zelo nazorno opisuje, kako so partizani otroke držali za noge in jih z glavo tolkli ob skale! Res bolano in sprevrženo. Ne morem verjet, da ga niso prekinili, sploh pa ne, da to podpira tako politiko, ki temelji na sovraštvu in potvarjanju zgodovine.
Grims je itak ubrisan psihopat, tko kot nekateri tu na forumu, in kdo mu, razen ovc, sploh še kaj verjame.

• Všeč mi je
Reactions: Gatto

netko

Guru
25. jul 2007
7.078
2.393
113
Zakaj pa bi ga prijavljal? Dosegel je svoje, zakuril je svoje ovce in to mu je dovolj.

P.S.: Včeraj so pri poročilih govorili o nastopu Musarjeve v Evropskem parlamentu. In Grims privleče v to debato povojna pobijanja ki so se zgodila pred 80 leti in pri tem zelo nazorno opisuje, kako so partizani otroke držali za noge in jih z glavo tolkli ob skale! Res bolano in sprevrženo. Ne morem verjet, da ga niso prekinili, sploh pa ne, da to podpira tako politiko, ki temelji na sovraštvu in potvarjanju zgodovine.
o kakšnem potvarjanju govoriš... hočeš rečt, da to kar pravi ni res?

• Haha
Reactions: Gatto

zakon

Guru
16. maj 2008
8.994
959
113
toti Maribor
Saj včeraj je npr. tudi neki desničarski EU poslanec govoril, da je glavni problem Hamas in ne Izrael. Škoda, da ga novinarka ni vprašala, če slučajno ve zakaj je sploh nastal Hamas.

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: Holobist in Gatto

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.582
9.891
113
nič.
ne glede na to pa je za tebe vprašanje ali jih zanikaš?
in če grem naprej si do ene situacije povsem drugačnega mnenja kot do druge
Pogovarjat in obsojat povojne poboje je eno, nalagat o tolčenju otrok ob skale, ko ti ravno paše pa drugo. Bi bilo zelo dobro, če bi se tudi ko govorimo o povojnih pobojih držali nekih dejstev, ne pa Grimsizacije, ker Grimsov nastop ne dela nič dobrega za smer priznanja povojnih pobojev, ampak ravno nasprotno. In če bi končno nekdo od vas tdadesnih kaznoval Grimsije pa Hojsije za takšne izpade, bi bila takšna politika in retorika že davno na smetišču politične zgodovine.

PS: In se tudi Golob niti podo točko razno ne bi znašel na položaju PV.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.675
3.330
113
Kako je en napisal par strani nazaj? Če bo za dalj časa hospitaliziran je to realno, če bo čez par dni Xal (twital) pa je vse zaigrano.
A je en teden dovolj da verjamemo, da je vse res?

• Všeč mi je
Reactions: 8888

brane_new

Guru
10. feb 2008
17.917
2.536
113
Če to kdo verjame, pa mora biti res zabit.
...
Mateja Lužovec, Milan Štrukelj in Silvana Vrebac Arifin.
To je trojica tistih, ki so Janšo, Toneta Krkoviča in Ivana Črnkoviča
obsodili za nekaj, kar naj bi se zgodilo neznano kje in neznano kdaj.
Vsi trije so bili poslani tudi v zapor in tam nekaj časa odsedeli

...