Kako veš da jih ni?Sramotno. Tukaj imaš otroke in vnuke klavcev, medtem jih iz desne ni in ti greš levičarja sdsovca primerjati s Breivikom. To da ti pa un ptičji pajac navija davke, da se vsakič zlaže pa te ne moti.
Jah ene formirane osebnosti tu gor tega potencialnega skakavcka kar z breivikom primerjajo. Midva pa o svetohlinstvu…Aja, tebi sem repliciral s prvim stavkom...čitaj ono, do Tita. Več pa ni. Ne mislim, da imaš ti problem z debelostjo ali s strici v belem
Svetohlinsko se obnašajo tisti, ki v enem postu govori o debeli Niki*, v drugem pa moralizirajo nad izjavo, da je Hoivik nastopal za Severjevo nagrado.
* Nika je primer, ker je diabetik, pa se mi je zdelo logično primerjati.
Drgač pa ko si formirana osebnost, se ne delaš norca iz nekoga, ki je izbral streho, kot ventil za vse svoje stiske. Pa nima veze ali nekdo misli, da je kriv Golob ali Janša. Kje so časi, ko si poslanca s cajtngi po lepinji, pol pa direkt v bife.
Ker so jih pobili. Če pa je so na drugi strani. Če pa je slučajno kakšen v Sloveniji vsekakor nima tako eminentnih funkcij in ne dobi iz našega preračunaKako veš da jih ni?
Na kok različnih načinov si ti sfukan, se sploh preštet ne da. A znaš en stavk dat iz sebe brez jeze.Sramotno. Tukaj imaš otroke in vnuke klavcev, medtem jih iz desne ni in ti greš levičarja sdsovca primerjati s Breivikom. To da ti pa un ptičji pajac navija davke, da se vsakič zlaže pa te ne moti.
Jah ene formirane osebnosti tu gor tega potencialnega skakavcka kar z breivikom primerjajo. Midva pa o svetohlinstvu…
Aja? potem mi pa povej svojo resnico-sem za pluralnost.Zakaj objavljas stvari, ki jih ne razumes?
Če jih ni, kako potem so - ste tolk glasni?Ker so jih pobili. Če pa je so na drugi strani. Če pa je slučajno kakšen v Sloveniji vsekakor nima tako eminentnih funkcij in ne dobi iz našega preračuna
Ej ne vem…sam opazujem pa obcudujemDa si ne boš kaj naredil. V Andersa Hoivika so ga preimenovali tako kot so kučana v bonsaia, peterleta v prdonjo, simonitija v ulitija,...še preden je plezal po strehi in z njegovim privat življenjem nima nič.
Tole je just too emotional za meneJah ene formirane osebnosti tu gor tega potencialnega skakavcka kar z breivikom primerjajo. Midva pa o svetohlinstvu…
Kje si jezo videl, ne vem. Sem samo napisal tako kot je, kdo živi na naš računNa kok različnih načinov si ti sfukan, se sploh preštet ne da. A znaš en stavk dat iz sebe brez jeze.
Kdo je glasen? Elita je umrla, mesta pa so zasedla teletaČe jih ni, kako potem so - ste tolk glasni?
Pa beri brez glasbene spremljave… sicer pa walk the talk pa je…Tole je just too emotional za meneZvenečnost priimka je tako slična. Meni to ni nič takega...Konsistenten moraš biti, tudi če nisi (uni)formirana oseba
![]()
Upam, da bodo presojali z istim standardom kot to pocnejo, ko se lotijo IJJ