Planet Janša

darwin

Majstr
17. avg 2007
677
453
63
Meni se pa Andrej Hoivik, kolikor sem spotoma spremljal njegovo delovanje, zdi en izmed bolj konstruktivnih poslancev v našem parlamentu.
Iskreno verjamem, da si ne samo želi, ampak bi nam bil ob zadostni večinski podpori, tudi sposoben državo peljati v lepšo prihodnost.

Želim mu uspešno okrevanje in tudi nadaljnje uspešno delo v politiki.

delter333

Guru
21. maj 2010
2.029
1.738
113
Notranjska
Pravzaprav to ni res, na svetu nismo med 20, v Evropi nismo med 5
To so podatki do leta 2021 sedaj je lahko slika drugačna, lahko slabša, upam da še boljša, obdobje pred tem je bilo pa blizu Grenlandije. Selektivno linkanje?

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.496
4.352
113
Me veseli, da se vsaj tukaj strinjamo. Sicer bi bili vsi bolj veseli, če bi lehko prešel na argumentiranje namesto na doživljenjsko emotikoniranje.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.131
228
63
Meni se pa Andrej Hoivik, kolikor sem spotoma spremljal njegovo delovanje, zdi en izmed bolj konstruktivnih poslancev v našem parlamentu.
Iskreno verjamem, da si ne samo želi, ampak bi nam bil ob zadostni večinski podpori, tudi sposoben državo peljati v lepšo prihodnost.

Ljudje s psihičnimi motnjami naj bi nas popeljali v lepšo prihodnost? In potem svizec zavije čokolado. Sicer pa je bil tudi puklasti že dostikrat hospitaliziran tja, samo da o tem niso pisali ali pa niso smeli.

• Všeč mi je
Reactions: Samo Svoj

jezek

Guru
24. jul 2008
4.218
1.782
113
Ljudje s psihičnimi motnjami naj bi nas popeljali v lepšo prihodnost? In potem svizec zavije čokolado. Sicer pa je bil tudi puklasti že dostikrat hospitaliziran tja, samo da o tem niso pisali ali pa niso smeli.
Do tell more! Obdobje? Dolgo sva bila soseda, videval sem ga v garazi vsak dan. Daj povej, morda pa sem bil jaz tudi hospitaliziran....ne vem....

mistique

Guru
16. jun 2009
14.557
2.309
113
Emona / Carnium

Počakajmo na izvide Požar Reporta. Aja...

darwin

Majstr
17. avg 2007
677
453
63
Ne bom delal ankete, ampak vsak naj si sam zase izbere zaključek stavka.

Slovenija trenutno ...
a) ... gre v pravo smer.
b) ... ne gre v pravo smer.

Po mojem mnenju je zaključek žal b. Praktično vse kar ni prišraufano bodo odnesli. Na eni strani dvigujejo davke, na drugi strani zalagajo "naše", v razvoj ne vlagamo. Predsednik sveta RTV je na razpisu spet uspešno pridobil 1,1 mio tvojega in mojega denarja. Na avtocestah se redno vozimo s hitrostjo pešca, vlaki vozijo počasneje kot v AO, šolski sistem je zastarel, penzijska ponzijeva shema bo počasi presahnila, ker se bodo vplačila preselila drugem, v korupcijo v zdravstvu vlagamo enormne vsote našega dohodka, storitve si pa dodatno plačujemo iz neto plač. Čez 12 let bomo v nekaterih mestnih občinah dobili albanske župane, čez 25 albanskega mandatarja. Nisem proti Albancem, ampak ker to istočasno pomeni konec načina življenja, kot ga trenutno poznamo, mi ta scenarij daje neprijeten občutek. Praviš, da si proti RKC, ampak ko bomo izvolili konec sekularizacije, omejevanje osebnih svoboščin, izgubk svobode govora, radikalizacijo, povsem drugačne družbene napetosti ...

In ko se tega zaveš in veš, da boš še ~50 let na tem svetu, potem si hitro na robu.

Vsebinsko je imel prav, kar je povedal. Z vsakim izgubljenim letom, vsako napačno politično odločitvijo tonemo. Pot na dol je relativno enostavna, izplavati je težko. Poglej npr. Iran.

Ker smo v tem zosu skupaj, bodo na koncu nasankali tudi "naši".

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.340
6.411
113
blizu močvirne prestolnice
Ne bom delal ankete, ampak vsak naj si sam zase izbere zaključek stavka.

Slovenija trenutno ...
a) ... gre v pravo smer.
b) ... ne gre v pravo smer.

Po mojem mnenju je zaključek žal b. Praktično vse kar ni prišraufano bodo odnesli. Na eni strani dvigujejo davke, na drugi strani zalagajo "naše", v razvoj ne vlagamo. Predsednik sveta RTV je na razpisu spet uspešno pridobil 1,1 mio tvojega in mojega denarja. Na avtocestah se redno vozimo s hitrostjo pešca, vlaki vozijo počasneje kot v AO, šolski sistem je zastarel, penzijska ponzijeva shema bo počasi presahnila, ker se bodo vplačila preselila drugem, v korupcijo v zdravstvu vlagamo enormne vsote našega dohodka, storitve si pa dodatno plačujemo iz neto plač. Čez 12 let bomo v nekaterih mestnih občinah dobili albanske župane, čez 25 albanskega mandatarja. Nisem proti Albancem, ampak ker to istočasno pomeni konec načina življenja, kot ga trenutno poznamo, mi ta scenarij daje neprijeten občutek. Praviš, da si proti RKC, ampak ko bomo izvolili konec sekularizacije, omejevanje osebnih svoboščin, izgubk svobode govora, radikalizacijo, povsem drugačne družbene napetosti ...

In ko se tega zaveš in veš, da boš še ~50 let na tem svetu, potem si hitro na robu.

Vsebinsko je imel prav, kar je povedal. Z vsakim izgubljenim letom, vsako napačno politično odločitvijo tonemo. Pot na dol je relativno enostavna, izplavati je težko. Poglej npr. Iran.

Ker smo v tem zosu skupaj, bodo na koncu nasankali tudi "naši".
Se strinjam, je pa res da taki ne spadajo med tiste ki odločajo, skupaj z nekaterimi ministri , večino poslancev in predvsem predsednico parlamenta

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.110
11.872
113
uu tole je pa dno alterja in greznica uporabnikov, so se sami pofockali. Recimo"odvetnik" ni razočaral, nisem pričakoval nič manj od njega :evil: med drugimi

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.496
4.352
113
Vsekakor levi pol ni presenetil...

1000067902.jpg