Da nebi bil obsojen ni niti najmanjše možnosti. Živimo v državi, ki je po kršenju prava pred Severno Korejo.Kaj pa če ne bo obsojen? A potem pa naenkrat proces postane pravičen, pošten in neodvisen al kako?
Zakaj se ne odseliš z države, če je tako slabo v Sloveniji?Da nebi bil obsojen ni niti najmanjše možnosti. Živimo v državi, ki je po kršenju prava pred Severno Korejo.
Škoda, da ni na stavnicah, športnihRobčke za srečo ali žalost mate pripravljene?
Prej si ti dobil smejalno drogo po ukazu oblasti. Meni je v SLOVENIJI všeč samo oblast mi ni všeč. OBLAST SE LAHKO ZAMENJA SLOVENIJE SE NE DA ti butel golobovaski.Zakaj se ne odseliš z države, če je tako slabo v Sloveniji?
Si danes spet dobil ukaz da skočiš?
Prej si ti dobil smejalno drogo po ukazu oblasti. Meni je v SLOVENIJI všeč samo oblast mi ni všeč. OBLAST SE LAHKO ZAMENJA SLOVENIJE SE NE DA ti butel golobovaski.
Ful simpl je. Domneva nedolznosti je jasno definirana in povsem lahko razumljiva.Pozabil si etične in moralne norme, nepisana pravila... ki so prav tako upoštevna, celo zakoni se na njih sklicujejo.
Ni vse tako simpl kot si misliš.
Da, ne vem zakaj si kadarkoli dvomil v postenost nasega prekrasnega pravodja? Da nismo vec slisali bedede krivoso... (je niti zapisat ne morem ker se mi gnusi). Dovolj je te levicarske mantre in blatenja pravosodnega sistema.Kaj pa če ne bo obsojen? A potem pa naenkrat proces postane pravičen, pošten in neodvisen al kako?
Neki se ti je slab postarala tale izjava.....Da nebi bil obsojen ni niti najmanjše možnosti. Živimo v državi, ki je po kršenju prava pred Severno Korejo.
saj ne razumeš, tu je govora izven kazenskega postopka, sem dal primer, vem da je težkoFul simpl je. Domneva nedolznosti je jasno definirana in povsem lahko razumljiva.
Tud naravno pravo obstaja ampak to ne pomeni da lahko relativiziras domnevo nedolznosti.
Zdaj pa naprej po planu - sodišča delajo dobro, pošteno, marsikateri bo obkrožil Svobodo, desnica ne bo poiskala novega obraza, ki bi zbral več od janše in smo nazaj na začetku vsakih volitev.Haha...nedolžen ampak oproščenKaj pa zdej?!
![]()
Ej obozujem ko mi ljudje povedo da ne razumem. Takrat je ze mimo. Tko da hvalasaj ne razumeš, tu je govora izven kazenskega postopka, sem dal primer, vem da je težko
Nihče ne more zbrat več od Janše! Pomlad je politični letni čas.Zdaj pa naprej po planu - sodišča delajo dobro, pošteno, marsikateri bo obkrožil Svobodo, desnica ne bo poiskala novega obraza, ki bi zbral več od janše in smo nazaj na začetku vsakih volitev.
tega ne vemo, ker še nihče ni poskusilNihče ne more zbrat več od Janše! Pomlad je politični letni čas.
Poskusiti mora on. Sedaj, ko več ni dvoma, ga bo volilo tudi levo volilno telo. Janša je defacto novi obraz (dlaka je istatega ne vemo, ker še nihče ni poskusil