Planet Janša

B81

22. jul 2007
38.660
11.610
113
Pravno gledano da, dejansko pa ne.

Če nekomu npr. dejanje zastara pa so ga "vsi" videli, ga ni mogoče preganjati za k.d., ali pa zaradi kakšnih drugih zadev, da se izloči npr. kakšen ključen dokaz, cel youtube in svet pa je videl, kak je klal.

Ampak ostane obsodba družbe, javnosti pa še vedno ostane.

Ne moreš ga naslavljati kot "morilca", lahko pa mu rečeš, da je oseba, ki je vzela življenje.

Dajmo se malo spomnit tudi OJ Simpsona, za katerega ni bilo ziher, da je snel ženo (ker pač kazenski postopek zahteva najvišjo stopnjo verjetnosti), no za civilno zadevo pa je bilo dovolj in priletela obsodilna civilna sodba = plačilo odškodnine.

Enako je pri Ivanu. Če se je izogibal nabiralnikom ipd. manevri, na koncu pa še vedno ne pove, kje je 900.000k, je stvar za ljudstvo jasna ko beli dan.

Sicer pa ga je kot pravega katolika itak bolj strah, kaj bo potem ... tam pa ne bo nabiralnika, murkota itd.

Pred nebeškimi vrati bo Veliki finale, jutri pa Veliki petek.

Drugače pa, če je zadeva malo "zlorabljena" za politiko, je glede na to, da ima oboževalce iz kroga klerojanševikov precej predrzno, da bo razglas sodbe na Veliki petek, sploh če bo obsodba...

Danes pa ima poslednjo večerjo torej.
Zakaj pa mislis, da ni razsodila danes ali celo vceraj? Ker dela zgodbo in hoce ljidi na ulici.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.408
-1.034
48
Valparaiso
Take revolucionarje rabimo....
samo tako naprej...

Oblast se že trese...
Bosta z Jenulčkom lahko plesala po Ljubljani. Mi bomo pa TikToku gledal revolucijo...
Te ne razumem, fkradli so tebi in meni, a tebe to ne moti, ker je bil tvoj...

Zdaj, al maš kaj koristi od tega, al pa gre spet za tisto ovčjo pripadnost.

Ne spremljam, ne poznam Jenulčka, vse kar je preko Trojan smrdi, ker pa je tam vseeno uradno glavno mesto, nas mora skrbet oziroma se moramo pobrigat, da se očisti.

Ko tegale Zokija poslušam včasih, kakšno hvalisanje, kako lepa je Ljubljana oh in sploh, potem pa pridem v to greznico, vidim, da so tam močno kompas zgubli.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.283
4.297
113
Te ne razumem, fkradli so tebi in meni, a tebe to ne moti, ker je bil tvoj...

Zdaj, al maš kaj koristi od tega, al pa gre spet za tisto ovčjo pripadnost.

Ne spremljam, ne poznam Jenulčka, vse kar je preko Trojan smrdi, ker pa je tam vseeno uradno glavno mesto, nas mora skrbet oziroma se moramo pobrigat, da se očisti.

Ko tegale Zokija poslušam včasih, kakšno hvalisanje, kako lepa je Ljubljana oh in sploh, potem pa pridem v to greznico, vidim, da so tam močno kompas zgubli.
Lej moj način je znajdi se v vsakem režimu. Če misliš, da se mi da štrajkat s temi jebi-vetri se motiš.......
Pa naj se gre za desne al leve....

Vedno je rešitev, da zaobideš budalaščino kmerov (prevedeno izogib davkom). Za tiste par nepremičnim bom pa že imel ne skrbi....
to dobro vedo tudi naši športniki, kriptomiljoniraji, in drugi miljonarji.....

Noben ne jebe več... Firme pa ko imajo dost se dol zapre in seli, proda karkoli...
Ni danes več tako, da bi bile meje kot v YUgi ko so stražl da niso vsi vn spizdl.

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
2.408
-1.034
48
Valparaiso
Lej moj način je znajdi se v vsakem režimu. Če misliš, da se mi da štrajkat s temi jebi-vetri se motiš.......
Pa naj se gre za desne al leve....

Vedno je rešitev, da zaobideš budalaščino kmerov (prevedeno izogib davkom). Za tiste par nepremičnim bom pa že imel ne skrbi....
to dobro vedo tudi naši športniki, kriptomiljoniraji, in drugi miljonarji.....

Noben ne jebe več... Firme pa ko imajo dost se dol zapre in seli, proda karkoli...
Ni danes več tako, da bi bile meje kot v YUgi ko so stražl da niso vsi vn spizdl.
Ne govorim za alter, tu so sami milijonarji ...

Za pravi svet izven foruma.

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.283
4.297
113
Ne govorim za alter, tu so sami milijonarji ...

Za pravi svet izven foruma.
a sorri
za ta svet govoriš

1744904641827.png

tukaj si doma...