In kaj ti bo? primitivci in kreteni bi verjetno klicali (kot so Goloba) ostalim pa dol visijo te cifre.A ima kdo tel.št. od Stevanovića, Janše in pujska?
In kaj ti bo? primitivci in kreteni bi verjetno klicali (kot so Goloba) ostalim pa dol visijo te cifre.A ima kdo tel.št. od Stevanovića, Janše in pujska?
Ah, jaz bi klical in vsem povedal približno to:In kaj ti bo? primitivci in kreteni bi verjetno klicali (kot so Goloba) ostalim pa dol visijo te cifre.
Zakaj si za Sajovica v Ihan klical?A ima kdo tel.št. od Stevanovića, Janše in pujska?
Za pujska sem klical Ihan, pa ga tam ni... Pobegnu...
Nisem...Zakaj si za Sajovica v Ihan klical?
kalbo ?Nisem...
Klical sem cca 90kg težkega pujska, ki ima ime: _______________ Ugani...
Mene na "pujska"še najbolj spominja en Žan....... Pa nočem biti žaljiv, tako vizuelno.Ne, je politik, ne trol...
In po pameti...Mene na "pujska"še najbolj spominja en Žan....... Pa nočem biti žaljiv, tako vizuelno.
Pa saj Žanov je kar precej......tudi politikov.Prosim, če se nehate "spotikati" ob zunanji izgled politikov. Le-to je namreč rezervirano za primitivne desničarje. Hvala za razumevanje.
A zdaj pa Žanu Serčiču ne smem rečt pujsek?Prosim, če se nehate "spotikati" ob zunanji izgled politikov. Le-to je namreč rezervirano za primitivne desničarje. Hvala za razumevanje.

A zdaj pa Žanu Serčiču ne smem rečt pujsek?![]()
nika ma tud težo tm nekje, vsaj po slikah videno....Nisem...
Klical sem cca 90kg težkega pujska, ki ima ime: _______________ Ugani...
Glede na lamp, lahko tudi več.nika ma tud težo tm nekje, vsaj po slikah videno....