Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Mora biti pa res boleče, če te kdo opomni, da je prejšnja garnitura počela ravno take stvari, pa ste bili vsi glavni akterji tiho. Peče, črviči, vpliva na psiho ali kako to deluje?
Ko malo dete, ki gre k mamici in se dere, "un je pa to in to rekel..."
Prvič, mene ne rabiš opominjat o prejšnji garnituri, se podna le te zavedam, tudi tiho nisem bil. Me pa moti opravičevanje neumnosti z neumnostmi prejšnjih, to pa ti redno počneš. V bistvu si ti ko malo dete, ko te mamica okara, pa rečeš. sej blatec je tuuud....
Zanimivo, da tega obnašanja pri sebi nisi sposoben videti. Meni pač izgleda, da te blazno moti, če se opominja na to kar smo že imeli, tudi če se vmes jasno pokaže, da se vedo ti včasih obnašati enako kot so se prejšnji.
Zanimivo, da tega obnašanja pri sebi nisi sposoben videti. Meni pač izgleda, da te blazno moti, če se opominja na to kar smo že imeli, tudi če se vmes jasno pokaže, da se vedo ti včasih obnašati enako kot so se prejšnji.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.