Planet Golob

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.174
11.550
113
Mora biti pa res boleče, če te kdo opomni, da je prejšnja garnitura počela ravno take stvari, pa ste bili vsi glavni akterji tiho. Peče, črviči, vpliva na psiho ali kako to deluje?

Ko malo dete, ki gre k mamici in se dere, "un je pa to in to rekel..."
Prvič, mene ne rabiš opominjat o prejšnji garnituri, se podna le te zavedam, tudi tiho nisem bil. Me pa moti opravičevanje neumnosti z neumnostmi prejšnjih, to pa ti redno počneš. V bistvu si ti ko malo dete, ko te mamica okara, pa rečeš. sej blatec je tuuud....

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: aljoman in Holobist

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.876
6.990
113
Zanimivo, da tega obnašanja pri sebi nisi sposoben videti. Meni pač izgleda, da te blazno moti, če se opominja na to kar smo že imeli, tudi če se vmes jasno pokaže, da se vedo ti včasih obnašati enako kot so se prejšnji.

kalbo

Guru
7. okt 2013
22.174
11.550
113
Zanimivo, da tega obnašanja pri sebi nisi sposoben videti. Meni pač izgleda, da te blazno moti, če se opominja na to kar smo že imeli, tudi če se vmes jasno pokaže, da se vedo ti včasih obnašati enako kot so se prejšnji.
Prosim pomagaj in najdi, kje sem opravičeval Golobove neumnosti. Mislim da boš imel ogromno dela, ker tega ne boš našel.