Planet Golob

erikson

Guru
25. avg 2007
26.280
9.455
113
Sekretarka Vesna Vuković v težavah, ker naj bi imela dostop do tajnih dokumentov preiskovalne komisije (oziroma Golobove politične policije).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
46.175
6.295
113

Vadim

Guru
2. jul 2020
7.249
9.485
113

Na siolu se že čuti sprememba oblasti. Nika Kovač in Lipicanka še pišeta "bloge" za njih? :fredi:

Sicer to drži kot pribito, spet dvojna merila, da ni Janša. Kot se marsikaj spregleda šerifu, samo, da ne bi pokvarjeni Logar bil župan.

Če se ne bi delili na naše in vaše bi že bili druga Švica...

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.727
6.945
113
Kaj toti na zanima.me še ne vejo, da se je vlada zamenjala ali se, pa nočejo zameriti visočanstvu JJ?
Praviš, da te zanima cenzura določenih novic?

Ali pričakuješ, da se o določenih stvareh preprosto neha poročati, ko se zamenja vlada? Ker o visočanstvu JJ smo na vseh glavnih medijih poslušali vsa prejšnja 4 leta, pa te to ni motilo.

Dvojna merila?

zakon

Guru
16. maj 2008
10.094
1.428
113
toti Maribor
Praviš, da te zanima cenzura določenih novic?

Ali pričakuješ, da se o določenih stvareh preprosto neha poročati, ko se zamenja vlada? Ker o visočanstvu JJ smo na vseh glavnih medijih poslušali vsa prejšnja 4 leta, pa te to ni motilo.

Dvojna merila?
Ne. Moti me predvsem to, da se piše o Golobovi vladi, ki je več ni. Medtem, ko se akrobacije sedanje koalicije ne omenja. Torej še eden desni medij več na slovenskem. Kaj niso oni rekli, da so nevtralni? Nevtralni moj qrac :valjamse: Sploh Mirko:bonk:

• Haha
Reactions: tomi

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.727
6.945
113
Ne. Moti me predvsem to, da se piše o Golobovi vladi, ki je več ni. Medtem, ko se akrobacije sedanje koalicije ne omenja. Torej še eden desni medij več na slovenskem. Kaj niso oni rekli, da so nevtralni? Nevtralni moj qrac :valjamse: Sploh Mirko:bonk:
No, tako kot sem napisal. Ti bi cenzuro. Lahko napišemo tudi abstinenco novic o golobovih rabotah. Dočim te v prejšnjem mandatu to ni niti najmanj motilo. Zanimivo.