Pomoje se mi kar sebe je*emo. Vsaj, če v reali pogledaš, kaj se okoli nas dogaja. Nismo v neki hudi rasti, kolikor jaz vidim.Ve, da lahko j**b* katerkoli državo v EU. In to dela. Mi se pa tega držimo...
Pomoje se mi kar sebe je*emo. Vsaj, če v reali pogledaš, kaj se okoli nas dogaja. Nismo v neki hudi rasti, kolikor jaz vidim.Ve, da lahko j**b* katerkoli državo v EU. In to dela. Mi se pa tega držimo...
Verjetno zdrava pamet kaze da niso misljene dejanske koristne NVO?Res me zanima mentalna matematike ki se bo tu izvajala, da bodo npr. Zavod svetega stanislava in podobno sranje vtaknili med reševalno službo. To bo priceless.
En kup sedanjih ni polagalov nikakršnih računov, uvzeli so ponujeno vecjo lopato in nakladali na kup za kakšno dobrobit družbe že?Res me zanima mentalna matematike ki se bo tu izvajala, da bodo npr. Zavod svetega stanislava in podobno sranje vtaknili med reševalno službo. To bo priceless.
Vse lepo in prav. Sam da ne bo v zakonu prosto po Černaču pisalo približno, ampak bodo kriteriji za NVO jasni. Ker nekaj kar se tebi zdi koristno je meni brezveze in obratno.Verjetno zdrava pamet kaze da niso misljene dejanske koristne NVO?
VsesplošnoEn kup sedanjih ni polagalov nikakršnih računov, uvzeli so ponujeno vecjo lopato in nakladali na kup za kakšno dobrobit družbe že?

KSZAmpak, to je točno to, kar vseskozi mečejo naprej JJ pa desničarjem![]()
Vaše mnenje nam veliko pomeni, zato prosimo, da po pisku odgovorite na...Dacotu pa Daniju pa spet nič jasno. Priceless.
Taki odgovori so omenjena spodnja polovica.Mentaliteta škripa ja, sam ti si del te mentalitete.
Manjka mentaliteta vrhunskih športnikov!KSZ
Narobe je, da se mi vedno primerjamo in tolčemo po prsih, koliko smo boljši od najslabših držav, namesto da bi zasledovali cilje, da bi dejansko bili med najboljšimi državami in tekmovali z njimi. Mentaliteta nam škripa, če se že osnovna osebna miselnost zasidra na spodnji polovici, kako naj delo poteka proti zgornji...
Kje je problem?