Ampak mnenja pa vseeno deliš.....PS. Nisem glasoval.
Ampak mnenja pa vseeno deliš.....PS. Nisem glasoval.
No ja...lazi ali metafore...ne pozabit da je oni celavi spil kozarc vode na soocenju in rekel, da potem ne bo vec mogel vode pitSaj ni težko dobiti referenduma, če cela kampanja bazira na lažeh. Upam, da bodo g. Primc&Co kdaj odgovarjali za svoje laži. Me, pa čudi da lahko verniki tako lažejo , če pa je po verski doktrini laž greh.

Preko palca pa vseeno.....ko boš ti umiral v mukah..... boš v večini primerov po tem zakonu nesposoben za samoodločanje o svojem koncu...tako da mislim da je bil ta referendum "obkroži ZA" eno veliko zavajanje.....Ko sem videl klientelo na volišču, sem ženi rekel s tega ne bo nič.
Primc in cerkev sta odlično odigrala svojo vlogo.
Primca obsojam, cerkev pač ne ker ima svojo agendo in naj stoji za tem.
V bistvu so se sedaj drugi odločili, da bom jaz trpel, če zbolim.
Ni fer, da se popolnoma individualna odločitev o posamezniku, da na izbiro množici.
Če so se eni odločili, da bodo umirali v mukah, je čisto razumem in ne nasprotujem.
Jaz z glasom za, nisem posegal v njihovo pravico, oni z glasom proti so direkto posegli v mojo pravico!
Saj ni težko dobiti referenduma, če cela kampanja bazira na lažeh. Upam, da bodo g. Primc&Co kdaj odgovarjali za svoje laži. Me, pa čudi da lahko verniki tako lažejo , če pa je po verski doktrini laž greh.
zato pa se bom vnaprej pripravil, ko še bom pri zavesti.Preko palca pa vseeno.....ko boš ti umiral v mukah..... boš v večini primerov po tem zakonu nesposoben za samoodločanje o svojem koncu...tako da mislim da je bil ta referendum "obkroži ZA" eno veliko zavajanje.....
Pa glede na to po kaki poti sta končala dedek in babica.....sem bil ZA.....ampak ne pod temi levimi pogoji....
Remember what the Dormouse saidOne pill makes you larger
And one pill makes you small
And the ones that mother gives you
Don't do anything at all.
Tako je samo v pesmih.
Simpl: nabaviš eno kanto staro 40 let z izgovorom, da je to tvoj oldtimer (Yugec recimo), sentimentalna vrednost in ga imaš parkiranega pod cerado. Enkrat letno na tehnični in kratka vožnja. Pač sentimentalna.zato pa se bom vnaprej pripravil, ko še bom pri zavesti.
Če se ti bo takrat sploh še dvignil! Lahko da se ti več ne bo....zato pa se bom vnaprej pripravil, ko še bom pri zavesti.
Čeprav se mi zdi, da razumem, kaj si želel povedati, je to zelo škodljiv sklep. Gre za našo percepcijo, da so pogumni. "Kako je pogumen, da je skočil z balkona (ker mene je strah višine).". Vprašaj tiste, ki so kdaj neuspešno poskušali, nobenega poguma niso pripisovali poskusu samomora.Se strinjam.
Ampak v Sloveniji je žal veliko pogumnežev.![]()
Mediana je (tokrat) falila za približno 20 odstotkov.
Je smešno ne tomi? Pravo sliko imaš za avatar.Saj ni težko dobiti referenduma, če cela kampanja bazira na lažeh. Upam, da bodo g. Primc&Co kdaj odgovarjali za svoje laži. Me, pa čudi da lahko verniki tako lažejo , če pa je po verski doktrini laž greh.
Torej je bila ideja tega zakona da se vsem ki bi se fentali omogoci da to storijo brez nevarnosti za ostale?Tudi to je del odraščanja...
Zaj pač če kdo hoče umret bo še vedno po naši stari folklori... liter šnopsa po grlu pa v avto in gas v drug avto, občasno v drevo... ali pa z puško fentaš familijo in na koncu še sebe. Ni da se ne da...