Planet Golob

B81

22. jul 2007
39.411
12.142
113
Saj ni težko dobiti referenduma, če cela kampanja bazira na lažeh. Upam, da bodo g. Primc&Co kdaj odgovarjali za svoje laži. Me, pa čudi da lahko verniki tako lažejo , če pa je po verski doktrini laž greh.
No ja...lazi ali metafore...ne pozabit da je oni celavi spil kozarc vode na soocenju in rekel, da potem ne bo vec mogel vode pit :bonk:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.292
5.348
113
Ko sem videl klientelo na volišču, sem ženi rekel s tega ne bo nič.

Primc in cerkev sta odlično odigrala svojo vlogo.
Primca obsojam, cerkev pač ne ker ima svojo agendo in naj stoji za tem.

V bistvu so se sedaj drugi odločili, da bom jaz trpel, če zbolim.
Ni fer, da se popolnoma individualna odločitev o posamezniku, da na izbiro množici.

Če so se eni odločili, da bodo umirali v mukah, je čisto razumem in ne nasprotujem.

Jaz z glasom za, nisem posegal v njihovo pravico, oni z glasom proti so direkto posegli v mojo pravico!
Preko palca pa vseeno.....ko boš ti umiral v mukah..... boš v večini primerov po tem zakonu nesposoben za samoodločanje o svojem koncu...tako da mislim da je bil ta referendum "obkroži ZA" eno veliko zavajanje.....

Pa glede na to po kaki poti sta končala dedek in babica.....sem bil ZA.....ampak ne pod temi levimi pogoji....

• Všeč mi je
Reactions: B81

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.595
2.275
113
Pomurje
Preko palca pa vseeno.....ko boš ti umiral v mukah..... boš v večini primerov po tem zakonu nesposoben za samoodločanje o svojem koncu...tako da mislim da je bil ta referendum "obkroži ZA" eno veliko zavajanje.....

Pa glede na to po kaki poti sta končala dedek in babica.....sem bil ZA.....ampak ne pod temi levimi pogoji....
zato pa se bom vnaprej pripravil, ko še bom pri zavesti.

sad

Guru
24. avg 2007
22.673
11.473
113
zato pa se bom vnaprej pripravil, ko še bom pri zavesti.
Simpl: nabaviš eno kanto staro 40 let z izgovorom, da je to tvoj oldtimer (Yugec recimo), sentimentalna vrednost in ga imaš parkiranega pod cerado. Enkrat letno na tehnični in kratka vožnja. Pač sentimentalna.
Ko je čas greš na vožnjo, lepo cigara v gobcu, prideš do 100km/h in naciljaš z levo stranjo fajn močno drevo.
Nobenih problemov z veljavnostjo življenskega zavarovanja, pa hitro je garantirano fertik. In noben od tvojih se ne bo spraševal, kaj bi lahko naredili. Pač nesreča. Edino fajn je, da se nekam stran odpelješ, ne da se tvoji stalno ta mimo vozijo.

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
8.773
3.992
113
Nekaj si zapomnite tisti, ki mislite, da je svoje življenje končat preprosto: za samomor moraš bit izredno pogumen (ali pa resnično obipan v kombinaciji z recimo alkotom) - zato se jih veliko konča "z rešitvijo".

Sem imel sošolca, ki je par let grozil s samomorom (in tako verjetno obupano klical na pomoč), ga niso resno jemali - ruralno okolje pač. In potem je en večer prišel v gostilno in objavil, da se gre obesit - so se mu smejali; naslednje jutro so ga našli na štriku.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in Kamele0N