Telemach!!!

blazko

Guru
21. sep 2007
7.625
528
113
V praksi sem imel 2x smart tv app na osnovnemu paketu eon light. Ker sem imel stari d3 box, sta se mi v profilu pojavili dve mozni aplikaciji za smart tv.

Potem sem vzel eon box in je bila koda samo se ena.

Potem sem ga vrnil in zamenjal nazaj za d3go in spet sta se pojavili dve.

Ampak to je bilo se takrat, ko je bil eon box v tamalem paketu v osnovi za doplacat. Danes temu ni vec tako zato ne vem ali lahko d3go sploh se dobis?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.475
344
83
40
Ljubljana
Eno vprašanje. A je komu uspelo zrihtat dodaten EON smart TV. Ker tukaj mi ni jasno kaj komplicirajo. Lahko imaš TV box (kar je za njih strošek) + en EON smart TV, ne moreš pa imeti 2x smart TV aplikacije. Čimveč jih spravijo na smart TV manj imajo stroškov, ali kje vidijo oni problem?

jz sm to že spraševal... hotu zamenjat tastari d3 za smart TV, klicni ni znal točno povedat, šel v poslovalnico na koncu pa so rekli da se ne da
no včeraj pa ena klicala da ponujajo dodatno za 5eur/mesc, ker se prej ni dalo

sm pa dobil kodo od drugega priključka

-JM-

Pripravnik
9. sep 2020
46
5
8
Kdo ve če se da naročit dodaten dostop za Eon Smart TV ? Sicer že imam 2 dostopa (mi pripradata po pogodbi) ampak bi mel še enega.
Lahko probaš preko Kodi-ja dodatek, ki "simulira" mobilno EON varianto. Meni dela čisto OK.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.998
5.098
113
S tem sem se svojčas nekaj igral in ironično, ko sem vpisal svoje prijavne podatke ni delalo tudi če sem pobrisal naprave. Ko sem vpisal podatke od sestre je pa delalo. Potem sem zadevo opustil.