Planet Golob

corsol

Guru
11. mar 2010
3.482
1.284
113
Kdor (odrasel) zeli travo kadit/jest lahko to ze sedaj pocne. Pac si ga doma prizge in mirna bosna. Sicer veliko rednih uzivalcev redno zazira zdravstveno blagajno s svojimi hospitalizacijami na psihiatriji ampak saj tudi alkoholike zdravimo - zakaj ne bi se pohcev.

To je poceni kupovanje politicnih tock in zelo slaba popotnica za mladino.
Lahko , sam si tud lahko imel težave.Npr. po novem ,
naj te ne bi smeli testirat na thc na zdravniškem ta službo.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.725
11.887
113
kod Džej-Zija
Tu ima 8888 čisto prav, tudi JJ nosi svoj delež krivde. Ker pa so levi večinsko vladajoči, so sorazmerno bolj odgovorni za nastalo situacijo. Razen če si duhovitega mnenja, da je za vse zlo kriva opozicija, ker poziciji ne omogoča vladanja.

• Všeč mi je
Reactions: 8888, MrDaco in sad

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.998
7.092
113
No no, saj je bil tvoj levak, kar večino časa zraven tega početja, pa ne slišim da bi njega kaj obtoževal.
Vem na koga ciljaš. Janša niti ni moja najbolj omiljena opcija, da sma si na jasnem. Če je doprinesel tudi on k temu, seveda velja kritika tudi za njega.
Vema pa, da razmerje Janševe vladavine proti vsem lewakom, gre močno v prid slesnjim.

BuDi

Guru
6. sep 2007
8.098
4.525
113
GxW6ufEWcAAWYTb.jpg

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.478
723
113
Vem na koga ciljaš. Janša niti ni moja najbolj omiljena opcija, da sma si na jasnem. Če je doprinesel tudi on k temu, seveda velja kritika tudi za njega.
Vema pa, da razmerje Janševe vladavine proti vsem lewakom, gre močno v prid slesnjim.
Zdaj si pa malce seštej vsa leta ko je bil v vladi. Pa ne samo ta ko je bil glavni v vladi. Ima pa tudi najdaljši staž v politiki.

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi in Holobist

igi

Guru
13. okt 2007
5.756
1.332
113
Celje
Kdor (odrasel) zeli travo kadit/jest lahko to ze sedaj pocne. Pac si ga doma prizge in mirna bosna.

Sem sicer absolutno proti temu, da se nakajeni vozimo okoli ali hodimo v službo.
Bi bilo pa vseeno fajn, da bi za tisto melenkost diagnoz, kjer je uradno potrjeno, da konoplja (s THC) lajša simptome, lahko dobil preverjen izdelek in ne, da ga moram v temni ulici s kapuco na glavi nabavljati.
Sploh pa bi bilo elegantno, če bi lahko uradno dobil v SLO recimo zdravilo na osnovi konoplje (Sativex). Bi lahko celo na dopust izven SLO, brez cmoka v grlu šel.

Ampak ne pri nas to ne gre, kljub temu, da zakonodaja že sedaj omogoča to. Povem iz prve roke. 10 let mailov in obiskov različnih zdravnikov. Večina jih razume, poznajo, dobivajo pozitivne informacije od pacientov, celo na izvidu "priporočajo", ampak "ne moremo, ne znamo, ni smernic, ni izkušenj, ne upamo ..."

Mogoče bi pa ta nov zakon kaj potisnil zadeve naprej tudi v tej smeri.

brane_new

Guru
10. feb 2008
18.548
2.466
113
Tale še ni volilec.

'Novomeški policisti so kontrolirali voznika mopeda in ugotovili, da je mladoleten in brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prevažal je prijatelja, za nameček pa je bil še pijan: alkotest mu je nameril več kot 1,6 promila (0,77 mg/l). Oba sta bila tudi brez čelad. Ker se je mladenič upiral ukazom, so ga obvladali s tršimi prijemi. Moped so mu zaplenili in zaradi serije kršitev izdali plačilni nalog, na sodišče pa naslovili obdolžilni predlog.''

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.032
8.728
113
Sem sicer absolutno proti temu, da se nakajeni vozimo okoli ali hodimo v službo.
Bi bilo pa vseeno fajn, da bi za tisto melenkost diagnoz, kjer je uradno potrjeno, da konoplja (s THC) lajša simptome, lahko dobil preverjen izdelek in ne, da ga moram v temni ulici s kapuco na glavi nabavljati.
Sploh pa bi bilo elegantno, če bi lahko uradno dobil v SLO recimo zdravilo na osnovi konoplje (Sativex). Bi lahko celo na dopust izven SLO, brez cmoka v grlu šel.

Ampak ne pri nas to ne gre, kljub temu, da zakonodaja že sedaj omogoča to. Povem iz prve roke. 10 let mailov in obiskov različnih zdravnikov. Večina jih razume, poznajo, dobivajo pozitivne informacije od pacientov, celo na izvidu "priporočajo", ampak "ne moremo, ne znamo, ni smernic, ni izkušenj, ne upamo ..."

Mogoče bi pa ta nov zakon kaj potisnil zadeve naprej tudi v tej smeri.
Kot si napisal - ze trenutna zakonodaja to omogoca. Ocitno ni volje. Kar je direkten dokaz da se (tudi) bolnike, ki bi jim prav prisli preparati na bazi konoplje zlorablja zato da se folku proda sporocilo: volite nas, smo zrihtal da se lahko poha.

• Všeč mi je
Reactions: 8888 in Holobist