Planet Golob

Nu več hec, ko promotorji živjenja in miru začnejo segati po orožju.

konkurenca morju in bajonetom

• Objave ne odobravam
  • Všeč mi je
Reactions: BuDi in jest5

erikson

Guru
25. avg 2007
23.725
7.433
113
Srbski mediji poročajo, da Črna Gora, Italija in Slovenija kljub vabilu niso poslale delegacij na parado ob 30-letnici operacije Nevihta (Oluja). To naj bi predstavljajo protest proti proslavljanju etničnega čiščenja. So pa svoje delegacije poslale Češka, Madžarska, Poljska, VB, ZDA, ...

Sicer je naša vojska prisotna na vsaki partizanski proslavi, spodbujanje tovarištva pa se za Sajovica očitno ustavi na državni meji.

jello

Guru
22. sep 2008
10.717
4.139
113
Naši bi tudi parado pa brez žonte in draganoviča ne morejo železja v center LJ navlečt. Z njima pa niso več na ti.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.901
2.603
113
Emona / Carnium
Srbski mediji poročajo, da Črna Gora, Italija in Slovenija kljub vabilu niso poslale delegacij na parado ob 30-letnici operacije Nevihta (Oluja). To naj bi predstavljajo protest proti proslavljanju etničnega čiščenja. So pa svoje delegacije poslale Češka, Madžarska, Poljska, VB, ZDA, ...

Sicer je naša vojska prisotna na vsaki partizanski proslavi, spodbujanje tovarištva pa se za Sajovica očitno ustavi na državni meji.

Parada izposojenih Leopardov :valjamse: A srbske delegacije niso povabili? :zavijazocmi:

• Všeč mi je
  • Objave ne odobravam
Reactions: jest5 in MrDaco

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.989
7.100
113

Kako bi se temu reklo... Podalpski Srbi... Jaz se čudim kako smo se mi sploh lahko osamosvojili. Oziroma drugače, postali smo smrad, gnoj od države. Sramota sredi Evrope.

• Objave ne odobravam
Reactions: jest5